Мултимедийни високоговорители 2.1

  Мултимедийни високоговорители 2.1

  Изумителен звук и стил

  Превъзходното преживяване с мощност 100W MPO от системата високоговорители SPA9300 е на ваше разположение благодарение на качествените миларови "пищялки" и отделен високоговорител за ниски честоти с 6-слойни намотки на възбудителя - за по-дълбоко усещане на всеки такт. Стилният корпус от неръждаема стомана допринася за отличните показатели.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Изумителен звук и стил

 • Динамично усилване на басите - чуйте най-дълбоките и най-богати баси

  Динамично усилване на басите - чуйте най-дълбоките и най-богати баси

  Иновационна технология допринася за невероятно дълбоките и богати баси от компактни тонколони. Динамичното усилване на басите подчертава съдържанието на баси в музиката в целия диапазон на сила на звука - от слабо до силно - само с натискане на един бутон!

 • Технология за усилване на басите с регулиране на нивото

  Уникалният дизайн на събуфъра дава много по-дълбоки и богати баси. При това имате възможността да настройвате нивото на басите по ваш вкус.

 • 6-слойна мембрана на НЧ високоговорител - допълнителна мощност за усилване на басите

  Подсилените намотки на възбудителя усилват басите до максимум и засилват усещането за всеки такт.

 • Идеални за MP3, PC, TV, CD и др.

  Свързвайте тонколоните към всичките ваши устройства. Чудесен начин да слушате MP3 плейъра, компютъра, телевизора, CD и DVD устройствата и останалата мултимедийна техника.

 • Уникално пряко подаване на MP3 през дистанционното

  Благодарение на уникалния директен вход за MP3 на дистанционното можете лесно да слушате вашия MP3 плейър. Просто свържете аудио изхода на вашия MP3 плейър към жака 3,5 мм на дистанционното и се наслаждавайте на вашата музика.

 • "Пищялките" са изработени от милар с цел звук с висока разделителна способност

  Уникалният материал милар на двойнокуполните високочестотни високоговорители осигурява невероятно възпроизвеждане на звука. Музиката оживява, а филмите звучат точно по начина, както са направени, тъй като целият диапазон от високи честоти се възпроизвежда с отлично качество.

 • Дизайн от неръждаема стомана със стойка - висококачествен звук и стил

  Стилният корпус и стойката на тонколоните са изработени от неръждаема стомана за повишена издръжливост и визия на изделието. Един стилен начин да се подчертаят превъзходните акустични характеристики на тонколоните.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува