Калъф за преносим компютър

  Калъф за преносим компютър

  Носи ме удобно

  Достатъчно стилен, за да го носите навсякъде, калъфът за нетбук на Philips предпазва вашия нетбук, когато сте в движение. Меките дръжки с подплънки превръщат носенето на вашия нетбук във винаги приятно изживяване. Вижте всички предимства

  За съжаление този продукт вече не е наличен

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Калъф за преносим компютър

36 см (14, 1"), с CarryComfort SLE1400RN/10 Търсене на подобни продукти

Носи ме удобно

с неопреновия материал, който го предпазва от издраскване

 • Мека, подплатена дръжка - за удобно носене

  Мека, подплатена дръжка - за удобно носене

  Пренасянето на вашия преносим компютър често може да е неприятно преживяване, но с меката, подплатена дръжка на калъфа за нетбук на Philips вече никога няма да усетите дръжката да се впива в ръката ви.

 • Външно отделение с цип - за допълнително съхранение

  Външно отделение с цип - за допълнително съхранение

  От захранващите адаптери до кабелите и аксесоарите, вие често трябва да носите и други неща, а не само лаптопа си. С външното отделение с цип на вашия калъф за нетбук на Philips, можете да взимате каквото ви трябва, където и да отидете.

 • Гумиран недраскащ цип

  Гумиран недраскащ цип

  Главата на ципа може да издраска преносимия ви компютър, когато го поставяте в калъфа. Калъфът за преносим компютър на Philips използва гумирана дръжка на ципа, която намалява и възможността за издраскване на компютъра ви.

 • Компактният неопренов материал е издръжлив и водоустойчив

  Вече няма нужда да се безпокоите от издраскване на вашия преносим компютър. Сега, с плътно прилягащия неопренов материал на калъфа за нетбук на Philips, можете да вземете преносимия си компютър навсякъде с вас и да го предпазите от драскотини. Той дори е водоустойчив!

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува