Спортни слушалки с наушници и лента за главата

  Спортни слушалки с наушници и лента за главата

  Настроени за спорт

  Здрави и ергономични, изключително леките ActionFit SHQ5200 са конструирани да издържат и на най-тежките тренировки. 40-милиметровите неодимови магнити осигуряват мощни баси, а отворената акустична конструкция и свалящите се възглавнички за ушите осигуряват комфорт, сухота и прохлада. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Спортни слушалки с наушници и лента за главата

ActionFit, С наушници, Оранжево и черно SHQ5200/10 Търсене на подобни продукти

Настроени за спорт

Сигурно прилягане без приплъзване, благодарение на силиконовото покритие

 • 40-мм неодимови магнити за мега баси и висока производителност

  40-мм неодимови магнити за мега баси и висока производителност

  Потопете се в музика с мощен звук - с мощните 40-мм неодимови магнити, възпроизвеждащи изключително дълбоки и динамични баси. Слушалките ActionFit ви зареждат с енергия за вашата тренировка, колкото и тежка да е тя. Наслаждавайте се на жив и вълнуващ звук – каквото и да тренирате, където и да отидете.

 • Разглобяеми, миещи се възглавнички за ушите за хлад и сухо усещане

  Разглобяеми, миещи се възглавнички за ушите за хлад и сухо усещане

  Тренирайте с пълна сила – вашите слушалки ActionFit SHQ5200 имат уникални възглавнички за ушите, покрити с попиващ влагата плат, който ви дава удобство, хлад и сухо усещане по време на тренировката. Просто свалете възглавничките и ги измийте след няколко използвания и те ще станат като нови.

 • Лента за глава със силиконово покритие против плъзгане, за да имате свобода на движенията

  Лента за глава със силиконово покритие против плъзгане, за да имате свобода на движенията

  Слушалките ActionFit SHQ5200 имат специално проектирана лента за главата, която остава на мястото си и при най-тежката тренировка. Тя има иновационно силиконово покритие против плъзгане, което гарантира достатъчно точки на контакт с главата и предотвратява всякакво изхлузване настрани или клатене напред-назад, докато се движите свободно по време на тренировката.

 • Отворена акустична конструкция, за да чувате света около вас

  Отворена акустична конструкция, за да чувате света около вас

  За вашата безопасност, слушалките ActionFit ви позволяват да следите какво става около вас, особено когато тренирате навън. Отворената акустична платформа ви позволява да чувате какво се случва наоколо, докато се наслаждавате изцяло на музиката.

 • Лента за глава с плътно прилягане за оптимално прилягане към всеки контур на ухото

  Лента за глава с плътно прилягане за оптимално прилягане към всеки контур на ухото

  Слушалките ActionFit имат дискретно конструирана, плътно прилягаща лента за главата и ергономични наушници, създадени да прилягат комфортно и перфектно на всяко ухо, без значение от формата и размера.

 • Свръхлеки слушалки с тегло 99 г за превъзходно прилягане и удобство

  С тегло едва 99 г, слушалките ActionFit SHQ5200 са едни от най-леките на пазара. Тяхната ефективна конструкция включва части, специално разработени за постигане на прецизен баланс между ергономична структура и удобно тегло. Рамката на лентата за глава е направена от висококачествен полипропилен, гарантирайки постоянно здраво захващане и дискретно стилно прилягане.

 • Кабел, подсилен с Kevlar, за ненадмината издръжливост

  Слушалките ActionFit са специално създадени за трайност и здравина. Кабелът с покритие от Kevlar е добре защитен от скъсване и може да издържи на екстремни условия и спортове.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува