O'Neill

O'Neill

THE CONSTRUCT, слушалки с лента за глава

  O'Neill

  THE CONSTRUCT, слушалки с лента за глава

  Звук като произведение на изкуството

  Изолиращите възглавнички блокират градския шум, така че мощните 40-милиметрови мембрани да предоставят съвършеното градско бягство. С гъвкава лента за глава TR90, подсилени алуминиеви предпазители и кабели с бързо освобождаване, Construct са готови за бой. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

O'Neill THE CONSTRUCT, слушалки с лента за глава

O'Neill, С наушници, Бяло SHO7205WT/10 Търсене на подобни продукти

Звук като произведение на изкуството

Несравним звук, въздействащ бас

 • Динамичните 40-милиметрови неодимови мембрани осигуряват отчетлив звук и дълбоки баси

  Купонясвайте с висококачествени мелодии в движение с динамичните 40-милиметрови мембрани, които осигуряват кристално чист звук, комбиниран с пулсиращ бас.

 • Превключете от музика към повиквания с помощта на вградения микрофон и дистанционното управление

  Превключвайте между музика и повиквания с едно движение с помощта на вградения микрофон и дистанционното управление. Така поддържането на връзката с музиката ви, а също и хората, които са важни за вас, е като детска игра.

 • Свръхразтеглива лента за глава TR90, за повишена издръжливост

  Огъвайте лентата си за глава колкото искате и поддържайте идеално прилягане. Направена от свръхиздържливия материал TR90, тази лента за глава може да понесе невероятно количество огъване и пак да си възвърне първоначалната форма, така че тя ще остане удобна, каквото и да става.

 • Потопете се в ритмите с изолиращи възглавнички върху ушите

  Бъдете част от това, което вълнува града, но не и от шума му, с шумоизолиращи възглавнички в наушниците. Освен че ще се наслаждавате на дълготраен комфорт, тези възглавнички ви помагат да чуете всеки детайл в любимите ви мелодии.

 • Бързо освобождаване на кабела за предотвратяване на скъсване

  Повече няма да се притеснявате да закачите кабелите си отново. Кабелен предпазител, вдъхновен от последните разработки в ски техниката, отделя кабела от лентата за глава незабавно, когато той се закачи. Просто го съединете отново, за да продължи музиката ви.

 • Свръхмеки кожени наушници за дълго носене

  Свръхмеките кожени наушници обгръщат контурите на ушите ви комфортно и надеждно, създавайки идеално уплътнение, което е толкова удобно, че може да забравите, че сте със слушалки.

 • Здрав, незаплитащ се текстилен кабел с Г-образни съединители

  Живейте живота си така, както желаете, без да се притеснявате за кабела си. Този здрав незаплитащ се текстилен кабел и подсилените му съединители ще издържат всичко, на което ги подложи вашият активен начин на живот.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува