Слушалки с микрофон

  Слушалки с микрофон

  Uptown

  Готините градове и жителите им вдъхновиха ретро модификацията на слушалките CitiScape Uptown, която предоставя изключително прецизен звук с MusicSeal, за да запазите всеки такт за себе си. Възглавничките от мемори пяна и лентата за глава с въздушни камери гарантират комфорта и стила ви. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Слушалки с микрофон

40 мм мембрани/затворен гръб, С наушници върху цялото ухо, Възглавнички от "запомняща" пяна, Едностранен плосък кабел SHL5905FB/10 Търсене на подобни продукти

Uptown

Потопете се в звук с висока прецизност

 • Прецизно настроените, първокласни 40-мм мембрани дават прецизен звук

  Прецизно настроените, първокласни 40-мм мембрани дават прецизен звук

  Потопете се в кристално чистия и пълен с детайли звук от прецизно настроените, първокласни 40-мм мембрани. С традициите на Philips в областта на превъзходния звук, вашите слушалки CitiScape са грижливо проектирани за възпроизвеждане на звук с висока прецизност за наистина завладяващо изживяване с музиката в движение.

 • MusicSeal запазва вашата музика само за вас

  MusicSeal запазва вашата музика само за вас

  Независимо дали слушате стържещия звук на китара от любимата ви фънк-метъл група, или мелодичното сопрано на някоя оперна дива, MusicSeal гарантира, че вашите слушалки CitiScape ще запазят любимата ви музика само за вас. С двойните стени отвътре на раковините за уши и осигурителния ръб между възглавничките и корпуса на слушалките, това иновационно изобретение не пропуска навън нито един звук. Освен това, то не позволява проникване на околния шум, който би нарушил вашето удоволствие от музиката.

 • Изолиращите възглавнички обхващат цялото ухо и спират шума на големия град

  Изолиращите възглавнички обхващат цялото ухо и спират шума на големия град

  Потопете се в забързания ден на големия град, но не и в шума му, с шумоизолиращите възглавнички върху цялото ухо. Невероятно меките възглавнички обгръщат високоговорителите и ушите ви, като създават идеалната изолация. Ще можете ясно да различите и да се насладите на всеки звуков детайл в любимата си музика. Проектирани да облекчат натиска върху ушите ви, сега можете да носите вашите CitiScape дълго време и в пълно удобство.

 • Възглавничките от "запомняща" пяна ви потапят комфортно в музиката

  Възглавничките от "запомняща" пяна ви потапят комфортно в музиката

  Ултрамеките и еластични възглавнички от "запомняща" пяна на тези слушалки Philips обгръщат нежно извивките на ушите ви и удобно и сигурно създават идеалното уплътнение. Освен че са проектирани да осигурят възможно най-доброто прилягане, каквато и да е формата на главата ви, те ви позволяват да се потопите задълго в удоволствието от музиката. В действителност са толкова удобни, че дори може да забравите, че ги носите.

 • Плоският 1,2 м кабел без заплитане предотвратява преплитането и възлите

  Плоският 1,2 м кабел без заплитане предотвратява преплитането и възлите

  Кажете сбогом на борбата със заплетените на възел кабели в чантата ви и у дома. Плоският 1,2 м кабел без заплитане на слушалките CitiScape ви спасява завинаги от бъркотията от кабели и възли. Сега можете да се концентрирате върху най-важното, например удоволствието да слушате музика без усилие, където и да сте.

 • Пълна с въздух лента за главата за дълготраен комфорт при слушане в движение

  Пълна с въздух лента за главата за дълготраен комфорт при слушане в движение
 • Превключване от музика към телефонни разговори с вградения микрофон

  Превключване от музика към телефонни разговори с вградения микрофон
Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува