Слушалки с микрофон

  Слушалки с микрофон

  Потапяне в чист, естествен звук

  Вдъхновени от елегантно-непринудения стил на улиците на Ню Йорк, слушалките CitiScape Downtown ви позволяват да останете естествени с лекота. С MusicSeal запазвате вашата музика за себе си, а леките наушници със стоманена пружина и възглавнички от мека пяна ви осигуряват пълен комфорт. Вижте всички предимства

  За съжаление този продукт вече не е наличен

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Слушалки с микрофон

40 мм мембрани/затворен гръб, С наушници, Възглавнички от "запомняща" пяна, Едностранен плосък кабел SHL5605PP/10 Търсене на подобни продукти

Потапяне в чист, естествен звук

с MusicSeal, за да запазите вашата музика за себе си

 • Превключване от музика към телефонни разговори с вградения микрофон

  Превключване от музика към телефонни разговори с вградения микрофон

  Слушалките CitiScape имат вграден микрофон, за да можете лесно да превключвате от слушането на музика към приемането на телефонни повиквания. Сега е изключително лесно да сте винаги с вашата музика и с хората, които са най-важни за вас.

 • Прецизно настроените 40-мм мембрани дават чист и детайлен звук

  Прецизно настроените 40-мм мембрани дават чист и детайлен звук

  Потопете се в кристално чистия звук, изпълнен с естествена топлина, благодарение на прецизно настроените 40-мм мембрани. С традициите на Philips в областта на превъзходния звук, вашите слушалки CitiScape са грижливо проектирани за възпроизвеждане на чист и детайлен, но естествен звук за наистина завладяващо изживяване с музиката в движение.

 • MusicSeal запазва вашата музика само за вас

  MusicSeal запазва вашата музика само за вас

  Независимо дали слушате стържещия звук на китара от любимата ви фънк-метъл група, или мелодичното сопрано на някоя оперна дива, MusicSeal гарантира, че вашите слушалки CitiScape ще запазят любимата ви музика само за вас. С двойните стени отвътре на раковините за уши и осигурителния ръб между възглавничките и корпуса на слушалките, това иновационно изобретение не пропуска навън нито един звук. Освен това, то не позволява проникване на околния шум, който би нарушил вашето удоволствие от музиката.

 • Изолиращите възглавнички на наушниците спират шума на големия град

  Изолиращите възглавнички на наушниците спират шума на големия град

  Потопете се в забързания ден на големия град, но не и в шума му, с наушниците с шумоизолиращи възглавнички. Невероятно меките възглавнички обгръщат високоговорителите и ушите ви за изолация и дълготраен комфорт. Ще можете ясно да различите и да се насладите на всеки звуков детайл в любимата си музика.

 • Плоският 1,2 м кабел без заплитане предотвратява преплитането и възлите

  Плоският 1,2 м кабел без заплитане предотвратява преплитането и възлите

  Кажете сбогом на борбата със заплетените на възел кабели в чантата ви и у дома. Плоският 1,2 м кабел без заплитане на слушалките CitiScape ви спасява завинаги от бъркотията от кабели и възли. Сега можете да се концентрирате върху най-важното, например удоволствието да слушате музика без усилие, където и да сте.

 • Възглавничките от "запомняща" пяна ви потапят комфортно в музиката

  Възглавничките от "запомняща" пяна ви потапят комфортно в музиката

  Ултрамеките и еластични възглавнички от "запомняща" пяна на тези слушалки Philips обгръщат нежно извивките на ушите ви и удобно и сигурно създават идеалното уплътнение. Освен че са проектирани да осигурят възможно най-доброто прилягане, каквато и да е формата на главата ви, те ви позволяват да се потопите задълго в удоволствието от музиката. В действителност са толкова удобни, че дори може да забравите, че ги носите.

 • Лента за глава с мек текстил за комфортно слушане в движение

  Лента за глава с мек текстил за комфортно слушане в движение
Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува