Слушалки с микрофон

  Слушалки с микрофон

  Създадени за дълбоки, динамични баси

  Емблематичният дизайн на слушалките CitiScape Shibuya SHL5205WT/10 е вдъхновен от японската поп култура и изящна опростеност. Лентата за глава със саморегулиращи се, шумоизолиращи наушници осигурява идеално прилягане и удобство и пълно потапяне в мощния басов звук. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Слушалки с микрофон

40 мм мембрани/затворен гръб, С наушници, Мека вътрешна лента за глава, Едностранен плосък кабел SHL5205WT/10 Търсене на подобни продукти

Създадени за дълбоки, динамични баси

с шумоизолиращи възглавнички

 • Мощните 40-мм мембрани дават дълбоки и динамични баси

  Мощните 40-мм мембрани дават дълбоки и динамични баси

  Потопете се в удоволствието от вашата музика с въздействащ звук, благодарение на мощните 40-мм мембрани, които дават дълбоки и динамични баси. С традициите на Philips в областта на превъзходния звук можете да сте сигурни, че вашите слушалки CitiScape ще ви дадат живо, впечатляващо звуково изживяване, където и да сте.

 • Плоският 1,2 м кабел без заплитане предотвратява преплитането и възлите

  Плоският 1,2 м кабел без заплитане предотвратява преплитането и възлите

  Кажете сбогом на борбата със заплетените на възел кабели в чантата ви и у дома. Плоският 1,2 м кабел без заплитане на слушалките CitiScape ви спасява завинаги от бъркотията от кабели и възли. Сега можете да се концентрирате върху най-важното, например удоволствието да слушате музика без усилие, където и да сте.

 • Мека, дишаща лента за главата за дълготраен комфорт при слушане

  Мека, дишаща лента за главата за дълготраен комфорт при слушане

  Меката и лека лента за главата е перфорирана и позволява освобождаване на топлината, когато сте с вашите слушалки CitiScape.

 • Възглавнички от мека пяна, за да се наслаждавате на музиката в пълно удобство

  Възглавнички от мека пяна, за да се наслаждавате на музиката в пълно удобство

  Ултрамеките и еластични възглавнички обгръщат нежно извивките на ушите ви и удобно и сигурно създават идеалното уплътнение. Освен че са проектирани да осигурят възможно най-доброто прилягане, каквато и да е формата на главата ви, те ви позволяват да се потопите задълго в удоволствието от музиката. В действителност са толкова удобни, че дори може да забравите, че ги носите.

 • Изолиращите възглавнички на наушниците спират шума на големия град

  Изолиращите възглавнички на наушниците спират шума на големия град

  Потопете се в забързания ден на големия град, но не и в шума му, с наушниците с шумоизолиращи възглавнички. Невероятно меките възглавнички обгръщат високоговорителите и ушите ви за изолация и дълготраен комфорт. Ще можете ясно да различите и да се насладите на всеки звуков детайл в любимата си музика.

 • Превключване от музика към телефонни разговори с вградения микрофон

  Превключване от музика към телефонни разговори с вградения микрофон

  Слушалките CitiScape имат вграден микрофон, за да можете лесно да превключвате от слушането на музика към приемането на телефонни повиквания. Сега е изключително лесно да сте винаги с вашата музика и с хората, които са най-важни за вас.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува