Слушалки

  Дълбоки баси, звук с висока детайлност

  Проектирани за безкомпромисно качество на звука, SHL3300 имат 40-мм неодимови магнити и са пригодени за мощност 2200 mW – предлагайки изразителни баси и прецизен звук без изкривяване. Наушниците, които се връщат сами в начално положение, се въртят на 165° за лесно следене в стил DJ. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Дълбоки баси, звук с висока детайлност

Със стил на следене DJ

 • Спираловиден кабел 1,5 м за повече гъвкавост и издръжливост

  Спираловиден кабел 1,5 м за повече гъвкавост и издръжливост

  Радвайте се на по-голяма свобода на движенията с 1,5-м спираловиден кабел. Спиралата намалява и напрежението, на което са подложени частите при теглене, като осигурява допълнителна дължина, без неудобствата от преплетени кабели.

 • Компактна сгъваща се конструкция за лесно пренасяне, когато сте в движение

  Компактна сгъваща се конструкция за лесно пренасяне, когато сте в движение

  Създадени да ви осигурят най-доброто изживяване в движение, тези слушалки със стил на следене DJ могат да се сгъват за лесно пренасяне и удобно съхранение. Интелигентният дизайн и внимателният подбор на компонентите, както и добре изработените панти, ви позволяват да сгъвате и разгъвате слушалките. Моделът SHL3100 се сгъва плоско, а по-усъвършенстваните модели SHL3200 и 3300 се сгъват в още по-компактни форми.

 • Слушалките могат да се завъртат на 165° за следене в стил DJ и допълнителна гъвкавост

  Слушалките могат да се завъртат на 165° за следене в стил DJ и допълнителна гъвкавост

  Тези слушалки са проектирани с мисъл за професионалните дисководещи и всяка от тях може да се завърта на 165° – за удобно слушане с едно ухо по време на миксирането на записи. Възможността за завъртане има и по-обикновени приложения, например ако трябва временно да обърнете внимание на странични звуци.

 • 40-мм неодимови магнити за отчетливи и дълбоки баси

  40-мм неодимови магнити за отчетливи и дълбоки баси

  Неодимовите магнити се отличават със забележителен честотен обхват, който пресъздава кристално чисти високи тонове, и баси с естествена дълбочина и детайлност. Звукоразделянето също е забележително ясно и ви позволява да чувате всяка нота в абсолютно точния момент – за професионално миксиране на записи или за поглъщащо изживяване с любимите ви песни в движение.

 • Меки възглавнички с диаметър 95 мм за продължително слушане

  Меки възглавнички с диаметър 95 мм за продължително слушане

  Наслаждавайте се на чудесен звук, където и да сте. Меките възглавнички с диаметър 95 мм създават идеално акустично капсулиране между ушите ви и външната среда и осигуряват отлична шумоизолация и оптимизиране на басовите тонове. Независимо дали миксирате записи на някое оживено парти или просто се наслаждавате на любимите си песни, тези възглавнички гарантират най-доброто изживяване с музиката.

 • Широка и лека лента за главата с EVA пяна за удобно прилягане

  Широка и лека лента за главата с EVA пяна за удобно прилягане

  Всичко в тези слушалки говори за комфорт – от ергономичния дизайн до леката конструкция и използването на превъзходни материали. Дори при продължителна употреба, изключителният комфорт ви позволява да се наслаждавате максимално на вашата музика.

 • Системата със затворен гръб блокира околните шумове

  Системата със затворен гръб блокира околните шумове
 • Стил на следене DJ с една раковина

  Стил на следене DJ с една раковина
 • Регулируемите раковини за уши и лента за глава подхождат на формата на главата

  Регулируемите раковини за уши и лента за глава подхождат на формата на главата
 • Тестван с 8000 огъвания на кабела за гарантирана издръжливост

  Конструирани да бъдат здрави и ефективни, тези слушалки обещават звукови преживявания, които няма да ви разочароват. Кабелните системи са разработени да издържат на напрежения при силно теглене и повтарящо се огъване, надвишаващи тези при ежедневна употреба. За да се гарантира това, всички кабелни конструкции се подлагат на 8000 огъвания.

 • Работа с високи мощности 2200 mW: без изкривявания дори при висока сила на звука.

  Работата с високи мощности ви осигурява отличен звук – независимо каква е силата и източникът му. Слушайте вашата музика от MP3 плейъри, смартфони, домашни аудио устройства и пултове за миксиране. Дори при висока сила на звука или при мощен входящ аудио сигнал, възпроизвеждането е ясно и без изкривявания.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува