Слушалки с лента за глава

  Слушалки с лента за глава

  Дълбоко въздействащи баси, кристални високи честоти

  SHL3210 възпроизвеждат с качество за професионални диджеи. 40-милиметровите неодимови мембрани предлагат динамични баси, а регулируемите наушници се въртят на 165° за лесно следене. Пригодени за мощност 2000 mW, тези слушалки не допускат изкривяване дори при голяма сила на звука. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Слушалки с лента за глава

Стил на следене DJ, Черно SHL3210BK/00 Търсене на подобни продукти

Дълбоко въздействащи баси, кристални високи честоти

със стил на следене DJ

 • Слушалките могат да се завъртат на 165° за следене в стил DJ и допълнителна гъвкавост

  Слушалките могат да се завъртат на 165° за следене в стил DJ и допълнителна гъвкавост

  Тези слушалки са проектирани с мисъл за професионалните дисководещи и всяка от тях може да се завърта на 165° – за удобно слушане с едно ухо по време на миксирането на записи. Възможността за завъртане има и по-обикновени приложения, например ако трябва временно да обърнете внимание на странични звуци.

 • Плоско сгъване за лесно пренасяне, когато сте в движение

  Плоско сгъване за лесно пренасяне, когато сте в движение

  Създадени да ви осигурят най-доброто изживяване в движение, тези слушалки със стил на следене DJ могат да се сгъват за лесно пренасяне и удобно съхранение. Интелигентният дизайн и внимателният подбор на компонентите, както и добре изработените панти, ви позволяват да сгъвате и разгъвате слушалките. Моделът SHL3100 се сгъва плоско, а по-усъвършенстваните модели SHL3200 и 3300 се сгъват в още по-компактни форми.

 • 40-мм неодимови магнити за превъзходен Hi-Fi звук

  40-мм неодимови магнити за превъзходен Hi-Fi звук

  Неодимовите магнити се отличават със забележителен честотен обхват, който пресъздава кристално чисти високи тонове, и баси с естествена дълбочина и детайлност. Звукоразделянето също е забележително ясно и ви позволява да чувате всяка нота в абсолютно точния момент – за професионално миксиране на записи или за поглъщащо изживяване с любимите ви песни в движение.

 • Широка и лека лента за главата с EVA пяна за удобно прилягане

  Широка и лека лента за главата с EVA пяна за удобно прилягане

  Всичко в тези слушалки говори за комфорт – от ергономичния дизайн до леката конструкция и използването на превъзходни материали. Дори при продължителна употреба, изключителният комфорт ви позволява да се наслаждавате максимално на вашата музика.

 • Системата със затворен гръб блокира околните шумове

  Системата със затворен гръб блокира околните шумове
 • Регулируемите раковини за уши и лента за глава подхождат на формата на главата

  Регулируемите раковини за уши и лента за глава подхождат на формата на главата
 • Сменяеми капачки на раковините за персонализиране по ваш вкус

  Сменяеми капачки на раковините за персонализиране по ваш вкус
 • Слушайте звуците около вас и във вашата слушалка в DJ стил

  Това е обръщаема раковина за слушане с едно ухо

 • Кабел 1,2 м, за да се забавлявате свободно с музиката в движение

  Кабелът с дължина 1,2 м позволява на начинаещите дисководещи да изнасят инструментариума си навън. Сега можете да миксирате записи и да провеждате партита, където пожелаете.

 • Тестван с 8000 огъвания на кабела за гарантирана издръжливост

  Конструирани да бъдат здрави и ефективни, тези слушалки обещават звукови преживявания, които няма да ви разочароват. Кабелните системи са разработени да издържат на напрежения при силно теглене и повтарящо се огъване, надвишаващи тези при ежедневна употреба. За да се гарантира това, всички кабелни конструкции се подлагат на 8000 огъвания.

 • Работа с високи мощности 2000 mW: без изкривявания дори при висока сила на звука.

  Работата с високи мощности ви осигурява отличен звук – независимо каква е силата и източникът му. Слушайте вашата музика от MP3 плейъри, смартфони, домашни аудио устройства и пултове за миксиране. Дори при висока сила на звука или при мощен входящ аудио сигнал, възпроизвеждането е ясно и без изкривявания.

 • Меки възглавнички с диаметър 85 мм за продължително слушане

  Наслаждавайте се на чудесен звук, където и да сте. Меките възглавнички с диаметър 85 мм създават идеално акустично капсулиране между ушите ви и външната среда и осигуряват отлична шумоизолация и оптимизиране на басовите тонове. Независимо дали миксирате записи на някое оживено парти или просто се наслаждавате на любимите си песни, тези възглавнички гарантират най-доброто изживяване с музиката.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува