Слушалки с лента за глава

  Слушалки с лента за глава

  Динамични, плътни баси

  Наслаждавайте се на плътните баси в музиката, където и да сте. SHL3100 имат 40-милиметрови неодимови магнити за богати, дълбоки баси. Пригодени за мощност 1500 mW, тези слушалки не допускат никакво изкривяване, дори при голяма сила на звука. Наушниците се въртят на 165° за лесно следене на музиката. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Слушалки с лента за глава

Стил на следене DJ, Синьо SHL3100MBL/00 Търсене на подобни продукти

Динамични, плътни баси

със стил на следене DJ

 • 40-мм неодимови магнити за впечатляващи и въздействащи баси

  40-мм неодимови магнити за впечатляващи и въздействащи баси

  Неодимовите магнити се отличават със забележителен честотен обхват, който пресъздава кристално чисти високи тонове, и баси с естествена дълбочина и детайлност. Звукоразделянето също е забележително ясно и ви позволява да чувате всяка нота в абсолютно точния момент – за професионално миксиране на записи или за поглъщащо изживяване с любимите ви песни в движение.

 • Слушалките могат да се завъртат на 165° за следене в стил DJ и допълнителна гъвкавост

  Слушалките могат да се завъртат на 165° за следене в стил DJ и допълнителна гъвкавост

  Тези слушалки са проектирани с мисъл за професионалните дисководещи и всяка от тях може да се завърта на 165° – за удобно слушане с едно ухо по време на миксирането на записи. Възможността за завъртане има и по-обикновени приложения, например ако трябва временно да обърнете внимание на странични звуци.

 • Плоско сгъване за лесно пренасяне, когато сте в движение

  Плоско сгъване за лесно пренасяне, когато сте в движение

  Създадени да ви осигурят най-доброто изживяване в движение, тези слушалки със стил на следене DJ могат да се сгъват за лесно пренасяне и удобно съхранение. Интелигентният дизайн и внимателният подбор на компонентите, както и добре изработените панти, ви позволяват да сгъвате и разгъвате слушалките. Моделът SHL3100 се сгъва плоско, а по-усъвършенстваните модели SHL3200 и 3300 се сгъват в още по-компактни форми.

 • Меки възглавнички с диаметър 85 мм за продължително слушане

  Меки възглавнички с диаметър 85 мм за продължително слушане

  Наслаждавайте се на чудесен звук, където и да сте. Меките възглавнички с диаметър 85 мм създават идеално акустично капсулиране между ушите ви и външната среда и осигуряват отлична шумоизолация и оптимизиране на басовите тонове. Независимо дали миксирате записи на някое оживено парти или просто се наслаждавате на любимите си песни, тези възглавнички гарантират най-доброто изживяване с музиката.

 • Широка и лека лента за главата с EVA пяна за удобно прилягане

  Широка и лека лента за главата с EVA пяна за удобно прилягане

  Всичко в тези слушалки говори за комфорт – от ергономичния дизайн до леката конструкция и използването на превъзходни материали. Дори при продължителна употреба, изключителният комфорт ви позволява да се наслаждавате максимално на вашата музика.

 • Системата със затворен гръб блокира околните шумове

  Системата със затворен гръб блокира околните шумове
 • Регулируемите раковини за уши и лента за глава подхождат на формата на главата

  Регулируемите раковини за уши и лента за глава подхождат на формата на главата
 • Кабел 1,2 м, за да се забавлявате свободно с музиката в движение

  Кабелът с дължина 1,2 м позволява на начинаещите дисководещи да изнасят инструментариума си навън. Сега можете да миксирате записи и да провеждате партита, където пожелаете.

 • Работа с мощност 1500 mW: без изкривявания дори при висока сила на звука.

  Работата с високи мощности ви осигурява отличен звук – независимо каква е силата и източникът му. Слушайте вашата музика от MP3 плейъри, смартфони, домашни аудио устройства и пултове за миксиране. Дори при висока сила на звука или при мощен входящ аудио сигнал, възпроизвеждането е ясно и без изкривявания.

 • Слушайте звуците около вас и във вашата слушалка в DJ стил

  Това е обръщаема раковина за слушане с едно ухо

 • Тестван с 8000 огъвания на кабела за гарантирана издръжливост

  Конструирани да бъдат здрави и ефективни, тези слушалки обещават звукови преживявания, които няма да ви разочароват. Кабелните системи са разработени да издържат на напрежения при силно теглене и повтарящо се огъване, надвишаващи тези при ежедневна употреба. За да се гарантира това, всички кабелни конструкции се подлагат на 8000 огъвания.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува