Слушалки за iPhone с дист. и микр.

  Made for iPod

  Слушалки за iPhone с дист. и микр.

  Изключително удобство

  С меките си, покрити с гел високоговорители и конструкция, която пасва удобно в ушния ви канал, тези слушалки са идеални за вас. А вграденото дистанционно управление с контрол на микрофона е на една ръка разстояние, без да се пресягате към вашия iPhone.

  За съжаление този продукт вече не е наличен

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Изключително удобство

за iPhone

 • Дистанционно управление с микрофон и регулиране на силата на звука в кабела

  Искате да прескочите песен? Да промените силата на звука? Да приемете или отхвърлите повикване? Да запишете гласова бележка? Дистанционното управление има чувствителен микрофон, както и регулатор за силата на звука и функции за повикване и прескачане. Може да задейства и гласово управление. С тези слушалки управлението ви е под ръка - няма нужда да държите достъпен вашия iPhone или iPod, или да отключвате екрана.

 • Изключително удобство с гелиран корпус

  Проектирани за изключително удобство, тези слушалки са покрити с гелиран кожух. Мекият кожух се променя според формата на ухото ви, за да станат те новите ви любими слушалки.

 • Прецизен звук

  Ергономично проектирани да излъчват прецизен звук директно в ухото ви. Идеалното запечатване изолира шума за чисто потапяне във вашата музика и разговори.

 • Изключителна шумоизолация за качество при намален звук

  Вече няма да ви се налага да увеличавате силата на звука на шумни места. Ъгловата акустична тръба и идеално изолиращите микрокапсули намаляват значително фоновия шум, като осигуряват звук със същото качество при по-малка сила и съответно по-дълъг живот на батериите.

 • Калъфът за носене защитава вашата слушалка, когато не се използва

  Този калъф е най-удобният начин за грижа за вашите слушалки и кабели, за да не се заплитат, когато не се използват.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува