Слушалки за поставяне в ушите

  Слушалки за поставяне в ушите

  Отчетлив звук с всички тембри

  Слушалките Philips SHE9850 са най-доброто за чистия звук. Отличаващи се със звуковод с балансирана арматура, експертна настройка и конструкция с ъглова акустика, те дават забележително ясен, детайлен и прозрачен звук с подобрена прецизност на високите.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Отчетлив звук с всички тембри

Изключително удобство и шумоизолация

 • Свръхмеките силиконови тела стоят удобно в ушите ви

  Свръхмеките силиконови тела стоят удобно в ушите ви

  Трите размера свръхмеки силиконови тела на тези слушалки Philips стоят удобно в ушите ви, без да упражняват натиск, като спират нежелания шум.

 • Здравото гъвкаво захващане осигурява здрава и гъвкава връзка

  Здравото гъвкаво захващане осигурява здрава и гъвкава връзка

  Мекият материал Flexi-Grip, с който са обвити корпусите на слушалките, подобрява техните характеристики и повишава издръжливостта им. Той предпазва кабелната връзка от повреди, които биха могли да възникнат при продължителното огъване на корпуса вследствие на честия контакт с пръстите на потребителя при поставяне и махане.

 • Звуковод с висока детайлност за точно възпроизвеждане на звука

  Моторчето на приемника се състои от намотка, метална П-образна арматура, чифт постоянни магнити, а също и ос и диафрагма. Електромагнитният поток променя поляритета на арматурата нагоре или надолу, с което се задвижват оста и диафрагмата, за да се генерира звукът. Компонентите на приемника са фино настроени да възпроизвеждат по-високи нива при по-ниските честоти и същевременно да усилват пиковите стойности при по-високите честоти. Резултатът е ясен, детайлен и прозрачен звук с подобрена прецизност на високите.

 • Отличното плътно прилепване в ухото спира външния шум

  Отличното плътно прилепване в ухото на тези слушалки ви изненадва с изключителна шумоизолация.

 • Конструкцията с ъглова акустика осигурява изключителна шумоизолация

  Получена след подробно изучаване на устройството на ушния канал на човека, конструкцията с ъглова акустика нагажда ъгъла на звуковата тръба и капсулата за ухо към индивидуалната форма на ушния канал. Освен излъчването на звука директно в ухото, тя създава и идеална изолация от околния шум, което ви дава възможност да слушате музиката с по-ниска сила на звука.

 • Телата от пенест материал прилепват плътно за индивидуално прилягане

  Направени от инертен пенест материал, тези тела са удобна алтернатива на гумените накрайници. Те създават плътно прилепване, когато ги притиснете между пръстите си, преди да ги поставите в ушния канал. След като слушалката постои на място няколко секунди, пенестият материал бавно се разширява, като създава сигурно и стабилно прилягане.

 • Ергономичната конструкция с ъглова акустика гарантира напълно естествено прилягане

  Получена след подробно изучаване на устройството на ушния канал на човека, конструкцията с ъглова акустика нагажда ъгъла на звуковата тръба и капсулата за ухо към индивидуалната форма на ушния канал, за да прилегне по естествен начин на ушите ви.

 • Симетричните кабели са с еднаква дължина, за да се избегне заплитане

  Тези слушалки имат симетрични кабели, за да се избегне заплитането и да е лесно слушането.

 • Калъфът за носене защитава вашата слушалка, когато не се използва

  Този калъф е най-удобният начин за грижа за вашите слушалки и кабели, за да не се заплитат, когато не се използват.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува