Слушалки за поставяне в ушите

  Слушалки за поставяне в ушите

  Звукова сцена

  За извънредно широка звукова сцена с дълбока и мощна акустика слушалките Philips SHE 9800 са едно идеално решение. Прецизно настроените 13,5 мм капсули и конструкцията с ъглова акустика осигуряват превъзходно възпроизвеждане на звука с изумително качество.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Звукова сцена

Слушалки за мощна звукова сцена с изумителни баси

 • Свръхмеките силиконови тела стоят удобно в ушите ви

  Свръхмеките силиконови тела стоят удобно в ушите ви

  Трите размера свръхмеки силиконови тела на тези слушалки Philips стоят удобно в ушите ви, без да упражняват натиск, като спират нежелания шум.

 • Здравото гъвкаво захващане осигурява здрава и гъвкава връзка

  Здравото гъвкаво захващане осигурява здрава и гъвкава връзка

  Мекият материал Flexi-Grip, с който са обвити корпусите на слушалките, подобрява техните характеристики и повишава издръжливостта им. Той предпазва кабелната връзка от повреди, които биха могли да възникнат при продължителното огъване на корпуса вследствие на честия контакт с пръстите на потребителя при поставяне и махане.

 • Конструкцията за подобряване на звуковата сцена е с цел пространствено усещане на звука

  Конструкцията за подобряване на звуковата сцена променя обичайната структура на слушалките, за да помага на мощните микрокапсули да придадат ефект на по-широка звукова сцена.

 • Мощните микрокапсули възпроизвеждат в най-широкия честотен обхват

  Специално проектираните микрокапсули осигуряват свръхдълбоки баси и по-широк динамичен обхват, за да разкрият пълния потенциал на вашия iPod Nano.

 • Акустичната настройка от Philips iLab допринася за дълбок и мощен звук

  Педантично настроена с най-новите методи на Philips iLab, широкообхватната звукова сцена от тези слушалки води до незабравимо усещане на звука. Стоящата в основата технология iLab осигурява по-високо ниво на възпроизвеждане на ниските честоти и спомага за създаването на по-балансиран и точен звук от този на обикновените слушалки.

 • Конструкцията с ъглова акустика осигурява изключителна шумоизолация

  Получена след подробно изучаване на устройството на ушния канал на човека, конструкцията с ъглова акустика нагажда ъгъла на звуковата тръба и капсулата за ухо към индивидуалната форма на ушния канал. Освен излъчването на звука директно в ухото, тя създава и идеална изолация от околния шум, което ви дава възможност да слушате музиката с по-ниска сила на звука.

 • Ергономичната конструкция с ъглова акустика гарантира напълно естествено прилягане

  Получена след подробно изучаване на устройството на ушния канал на човека, конструкцията с ъглова акустика нагажда ъгъла на звуковата тръба и капсулата за ухо към индивидуалната форма на ушния канал, за да прилегне по естествен начин на ушите ви.

 • Издръжливият калъф представлява и решение за подреждане на кабелите.

  Изработената от здрав материал модна кутийка за носене включва отделение за кабел, което представлява един лесен начин за навиване на кабела и прибиране на слушалките. При това се осигурява допълнителна защита за слушалките, когато не се използват.

 • Симетричните кабели са с еднаква дължина, за да се избегне заплитане

  Тези слушалки имат симетрични кабели, за да се избегне заплитането и да е лесно слушането.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува