Слушалки за поставяне в ушите

  Слушалки за поставяне в ушите

  Пълно удобство

  Проектирани от гледна точка на удобството, тези слушалки имат гелирано тяло, което се променя според формата на ушната ви раковина. Ъгловидната конструкция дава прецизно насочен звук с идеално прилепване, така че да получите чисто потапяне в звука.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Пълно удобство

Допълнително удобство: направени за управление на iPod

 • 3 сменяеми гумени накрайника за отлично прилягане във всяко ухо

  3 сменяеми гумени накрайника за отлично прилягане във всяко ухо

  С избора между 3 сменяеми накрайника с размери от S до L сте сигурни, че имате комплект, с който тези слушалки Philips ще паснат идеално в ушите ви.

 • Управлявайте вашия iPod с удобство

  С вграденото управление можете лесно да контролирате увеличаването и намаляването на силата на звука, преминаването към предишната или следващата песен, бързото превъртане напред и назад, възпроизвеждането и поставянето на пауза на устройството iPod. Управлението позволява боравене с една ръка и гарантира уникално изживяване за потребителя.

 • Gel body слушалки за удобство

  Проектирани от гледна точка на удобството с използване на меки гелообразни материали за тялото на слушалките, което се променя според формата на ушната ви раковина.

 • Ергономичен дизайн за поставяне в ушите - най-добро удобство и плътно прилепване

  Ъгловата акустична тръба е ергономично проектирана съобразно анатомията на ушния канал на човека. Тя прилепва в ухото толкова плътно и удобно, че можете да я поставите и просто да забравите за нея.

 • Свръхмеки гумени тела за комфортно възприятие

  Свръхмекият материал на гумените тела е чувствителен на допир и се нагажда без усилие към ухото ви. Слушалките за поставяне в ушите никога не са били толкова удобни.

 • Ъгловата акустична тръба провежда насочен и прецизен звук

  Ъгловата акустична тръба Angled Acoustic Pipe е проектирана по извивките на ушния канал, така че звуковите вълни от мембраната се насочват прецизно към тъпанчето на ухото с най-висока вярност

 • Изключителна шумоизолация за качество при намален звук

  Вече няма да ви се налага да увеличавате силата на звука на шумни места. Ъгловата акустична тръба и идеално изолиращите микрокапсули намаляват значително фоновия шум, като осигуряват звук със същото качество при по-малка сила и съответно по-дълъг живот на батериите.

 • Висококачествени високоговорители дават завладяващ звук и мощност

  Мембраната е направена от комбиниран миларов материал и е високочувствителен и мощен елемент, който предлага звук без доловимо изкривяване.

 • Калъфът за носене защитава вашата слушалка, когато не се използва

  Този калъф е най-удобният начин за грижа за вашите слушалки и кабели, за да не се заплитат, когато не се използват.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува