Слушалки за поставяне в ушите

  Слушалки за поставяне в ушите

  Звук с висока детайлност

  Подробното изучаване на устройството на ушния канал доведе до тези ергономично оформени тръбни слушалки. Естествено прилягащи във всяко ухо, те прецизно насочват звука право към тъпанчето, за да слушате музика без изкривявания. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Слушалки за поставяне в ушите

High Definition (висока детайлност) SHE9700/10 Търсене на подобни продукти

Звук с висока детайлност

Прецизно възпроизвеждане на звука

 • Турбо бас-рефлектори за най-дълбоки и най-богати баси

  Турбо бас-рефлектори за най-дълбоки и най-богати баси

  Турбо бас-рефлекторите спомагат за такова движение на въздуха, при което се възпроизвеждат най-дълбоките и най-богати баси с висока степен на вярност.

 • Свръхмеки гумени тела за комфортно възприятие

  Свръхмекият материал на гумените тела е чувствителен на допир и се нагажда без усилие към ухото ви. Слушалките за поставяне в ушите никога не са били толкова удобни.

 • Ъгловата акустична тръба провежда насочен и прецизен звук

  Ъгловата акустична тръба Angled Acoustic Pipe е проектирана по извивките на ушния канал, така че звуковите вълни от мембраната се насочват прецизно към тъпанчето на ухото с най-висока вярност

 • Нежни тела на слушалките от силиконова гума за трайно удобство

  Възглавничките за ушите са направени от свръхмек силиконов материал, който е приятен при допир и приляга без усилие в ухото. Ще ги почувствате толкова удобни, че просто няма да ви се иска да ги махате.

 • Ергономичен дизайн за поставяне в ушите - най-добро удобство и плътно прилепване

  Ъгловата акустична тръба е ергономично проектирана съобразно анатомията на ушния канал на човека. Тя прилепва в ухото толкова плътно и удобно, че можете да я поставите и просто да забравите за нея.

 • Изключителна шумоизолация за качество при намален звук

  Вече няма да ви се налага да увеличавате силата на звука на шумни места. Ъгловата акустична тръба и идеално изолиращите микрокапсули намаляват значително фоновия шум, като осигуряват звук със същото качество при по-малка сила и съответно по-дълъг живот на батериите.

 • Удължителният кабел ви дава допълнителна дължина на кабела за ваше удобство.

  С допълнителната дължина, осигурена от удължителния кабел, ще имате повече свобода на движенията, без да носите аудиоизточника си. Можете също да регулирате дължината на кабела съобразно нуждите си.

 • Удобната малка чантичка с цип съхранява подредени слушалките и кабела.

  Разкошната малка чантичка с цип не само е страхотна на вид, но и съхранява подредено слушалките и кабела, когато не ги използвате.

 • Прецизно настроените мембрани възпроизвеждат в широк честотен обхват

  Акустично настроените мембрани на капсулите са внимателно проектирани за възпроизвеждане на възможно най-широка честотен обхват при всякакви записи, като дават най-дълбоки и богати баси и кристално ясни високи честоти за всяко слушано от вас музикално изпълнение.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува