Слушалки с лента за врат

  Слушалки с лента за врат

  Каишка за Nano

  Бъдете близо до своя iPod Nano и любимата си музика с тези наподобяващи каишка слушалки, специално създадени за iPod Nano. Специално оформената сигурна връзка гарантира, че няма да пропуснете и такт, докато сте в движение.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Каишка за Nano

Проектирани за iPod Nano

 • Турбо бас-рефлектори за най-дълбоки и най-богати баси

  Турбо бас-рефлектори за най-дълбоки и най-богати баси

  Турбо бас-рефлекторите спомагат за такова движение на въздуха, при което се възпроизвеждат най-дълбоките и най-богати баси с висока степен на вярност.

 • Плътното прилепване в ухото спира външния шум

  Миниатюрните 10 мм звукови мембрани удобно прилягат в ухото и благодарение на плътното прилепване външният шум се изолира с цел по-динамичен звук.

 • Свръхмалки ефективни мембрани за удобно прилепване и отличен звук

  Това означава, че ще можете да се наслаждавате на върховното качество на звука от слушалките при по-ниска сила, а оттам - при по-дълъг живот на батериите.

 • Пасивно премахване на шума за по-добър звук при по-ниска сила

  Отличното плътно прилепване в ушите ви спира нежелания фонов шум, който ви отвлича от чистото удоволствие от любимата ви музика. Това означава, че ще можете да се наслаждавате на върховното качество на звука от слушалките при по-ниска сила, а оттам - при по-дълъг живот на батериите.

 • Неодимовият магнит подобрява басите и чувствителността

  Неодимът е най-добрият материал за създаване на силно магнитно поле за постигане на по-голяма чувствителност в гласовата намотка, по-добър нискочестотен диапазон и по-високо общо качество на звука.

 • Ултрамек материал на лентата с цел по-удобно носене

  Ултрамеката лента е изработена от износоустойчив памук, който се отличава с мекота при допира с кожата. Това я прави съвсем приятна за носене.

 • Свръхмеки гумени тела за комфортно възприятие

  Свръхмекият материал на гумените тела е чувствителен на допир и се нагажда без усилие към ухото ви. Слушалките за поставяне в ушите никога не са били толкова удобни.

 • Леката и мека каишка осигурява траен комфорт

  Можете да носите своя iPod Nano на врата си като изключително моден аксесоар с тази лека каишка. Изработена от мека и копринено гладка текстилна материя, тя носи вашия iPod надеждно, като в същото време ви дава моден вид и усещане за комфорт.

 • Съединителят Nano-Link здраво притяга iPod към каишката

  Съединителят Nano-Link гарантира, че вашият iPod Nano ще е надеждно прикрепен към каишката.

 • Мощните микрокапсули възпроизвеждат в най-широкия честотен обхват

  Специално проектираните микрокапсули осигуряват свръхдълбоки баси и по-широк динамичен обхват, за да разкрият пълния потенциал на вашия iPod Nano.

 • Хитроумна каишка за лесен достъп до iPod Nano без заплитане

  Носете своя iPod Nano на врата си с практичната лента за врат, за да е видът ви изчистен и спретнат. Тя позволява също така бърз и удобен достъп до плейъра.

 • Акустични отвори за добре балансиран и реалистичен звук

  Акустичните отвори дават възможност на въздуха да преминава през слушалката; това спомага балансирането на високите тонове и басите - така усещането на звука става по-обемно и реалистично.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува