Слушалки за поставяне в ушите

  Слушалки за поставяне в ушите

  Кристален звук

  Елегантни слушалки, които подхождат на вашия стил, а също и меки микрослушалки за комфортно поставяне и удобна чантичка с цип, в която точно се побират слушалките и кабелът. Еднакво добре изглеждащи и звучащи.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Кристален звук

Чисти и детайлни мелодии

 • Плъзгач против заплитане

  Плъзгач против заплитане

  Когато прибирате слушалките, има опасност от заплитане на кабелите. Това затруднява прибирането на слушалките така, че да са готови за слушане. Като просто плъзнете плъзгача против заплитане към слушалките, вие ги придържате прибрани една към друга и минимизирате опасността от заплитане на кабелите.

 • Ултратънката диафрагма произвежда ясен и детайлен звук

  Диафрагмата е тънка мембрана, която получава трептенията от гласовата намотка. Колкото е по-тънка мембраната, толкова по-прецизни са трептенията. В резултат това гарантира по-добро и по-точно възпроизвеждане на звука, което дава ясно и детайлно възприятие при слушане.

 • Ъгловата акустична тръба провежда насочен и прецизен звук

  Ъгловата акустична тръба Angled Acoustic Pipe е проектирана по извивките на ушния канал, така че звуковите вълни от мембраната се насочват прецизно към тъпанчето на ухото с най-висока вярност

 • Ергономичен дизайн за поставяне в ушите - най-добро удобство и плътно прилепване

  Ъгловата акустична тръба е ергономично проектирана съобразно анатомията на ушния канал на човека. Тя прилепва в ухото толкова плътно и удобно, че можете да я поставите и просто да забравите за нея.

 • Изключителна шумоизолация за качество при намален звук

  Вече няма да ви се налага да увеличавате силата на звука на шумни места. Ъгловата акустична тръба и идеално изолиращите микрокапсули намаляват значително фоновия шум, като осигуряват звук със същото качество при по-малка сила и съответно по-дълъг живот на батериите.

 • Удобната малка чантичка с цип съхранява подредени слушалките и кабела.

  Разкошната малка чантичка с цип не само е страхотна на вид, но и съхранява подредено слушалките и кабела, когато не ги използвате.

 • Кабел с дължина 1,2 м, идеален за използване на открито

  Идеална дължина на кабела, която ви дава свободата да поставяте вашето аудиоустройство където пожелаете.

 • Свръхмеките силиконови тела в 3 размера гарантират идеално прилягане

  Като се предлагат в три различни размера (малък, среден и голям), взаимозаменяемите тела на слушалките гарантират персонализирано напасване за всеки потребител. При това те са изработени от свръхмек силикон, с което се постига изключително удобство при продължително слушане.

 • Меките силиконови възглавнички прилепват нежно към ушите ви

  С меките си силиконови възглавнички те прилепват нежно към ушите ви, като гарантират часове удобство

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува