Слушалки за поставяне в ушите

  Слушалки за поставяне в ушите

  Плътни баси

  Лицевият акустичен отвор дава дълбоки и мощни баси, наред с акустична конструкция под ъгъл за по-добро въздействие на звука, а ултрамеката лента за носене на врата е идеална за носене на всякакви компактни аудио плейъри.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Плътни баси

Дизайн на каишката за носене на врата за максимално удобство

 • 15 мм мембрана за оптимално удобство при носене

  15 мм мембрана за оптимално удобство при носене

  Достатъчно малка за идеално носене и достатъчно голяма, за да предлага чист неизкривен звук, тази 15-мм мембрана е идеална за слушане.

 • Ъгловата акустична тръба провежда насочен и прецизен звук

  Ъгловата акустична тръба Angled Acoustic Pipe е проектирана по извивките на ушния канал, така че звуковите вълни от мембраната се насочват прецизно към тъпанчето на ухото с най-висока вярност

 • Възглавничките за уши повишават удобството и характеристиките на басите

  Специалната форма и луксозните материали, използвани за възглавничките за ушите на тези слушалки Philips, осигуряват максимално удобство.Те предотвратяват разсейването на звука и подобряват характеристиките на басите. Възглавничките за ушите са оформени така, че да прилягат перфектно върху областта около ухото.

 • Щипка за лесно махане на плейъра с извъртане

  Лесната за боравене щипка Twist & Release за махане с извъртане е прост и бърз начин за закачване и откачване на MP3 плейъра от лентата за носене на врата. Достатъчно е да извиете щипката, за да откачите MP3 плейъра.

 • Издължено тяло на слушалките от мека гума за насочване на баса в ушния канал

  Усъвършенстваното тяло на слушалките има леко удължение, което насочва звука право в ушния канал. Това доставя по-голямо удоволствие с подобреното и уплътнено звучене на басите.

 • Акустичният отвор управлява ниските честоти за дълбоки, чисти баси

  Акустичният отвор е малка дупчица в слушалката, която позволява на въздушния поток да преминава през високоговорителя, управляващ ниските честоти, за да създаде дълбок и чист басов звук.

 • Лента за носене на врата с бързо освобождаване при махане

  Лентата за носене на врата с бързо освобождаване е с предпазен механизъм, който се разединява автоматично при силно издърпване на MP3 плейъра. Така се създава удобство и при махане на лентата за носене на врата.

 • Плъзгащите носачи държат кабелите спретнато подредени

  Плъзгащите носачи държат кабелите в сигурно подреден сноп без заплитания. С плъзгащия носач в средата може да се регулира размерът на лентата за носене на врата за по-сигурно прилягане.

 • Ултрамек материал на лентата с цел по-удобно носене

  Ултрамеката лента е изработена от износоустойчив памук, който се отличава с мекота при допира с кожата. Това я прави съвсем приятна за носене.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува