Слушалки за поставяне в ушите

  Слушалки за поставяне в ушите

  Идеално прилягане, прецизен звук

  С поглъщащ вибрациите метален корпус, висококачествените високоговорители създават точност на басите за реалистичен звук. Уникалната заоблена конструкция позволява идеално прилягане. Дунапреновите накрайници Comply™ осигуряват идеална шумоизолация. Текстилният кабел не позволява заплитане. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Идеално прилягане, прецизен звук

Лесно поставяне и идеално прилягане в ухото

 • Свръхмеките силиконови тела стоят удобно в ушите ви

  Свръхмеките силиконови тела стоят удобно в ушите ви

  Трите размера свръхмеки силиконови тела на тези слушалки Philips стоят удобно в ушите ви, без да упражняват натиск, като спират нежелания шум.

 • Свръхмеки възглавнички от "запомняща пяна" за чудесно, удобно прилягане

  Свръхмеки възглавнички от "запомняща пяна" за чудесно, удобно прилягане

  Свръхмеките възглавнички от "запомняща пяна" идеално моделират формата си по извивките на ухото ви. Това ви дава най-доброто прилягане, като при това почти не ги усещате.

 • Висококачественият метален корпус осигурява точно предаване на звука.

  Висококачественият метален корпус осигурява точно предаване на звука.

  С корпус от висококачествен метал, тези слушалки са предпазени от ненужни вибрации с оглед на прецизно предаване на звука, в резултат на което се получават неизкривени баси и ясни средновисоки тонове.

 • Вграден микрофон и бутон за повикване

  Вграден микрофон и бутон за повикване

  С вградения микрофон и бутона за повикване можете да използвате тези слушалки Philips както за музика, така и за разговори от вашия мобилен телефон. Провеждайте разговори със свободни ръце с лесно приемане и приключване на разговорите от слушалките.

 • Плъзгач против заплитане

  Плъзгач против заплитане

  Когато прибирате слушалките, има опасност от заплитане на кабелите. Това затруднява прибирането на слушалките така, че да са готови за слушане. Като просто плъзнете плъзгача против заплитане към слушалките, вие ги придържате прибрани една към друга и минимизирате опасността от заплитане на кабелите.

 • Здравото гъвкаво захващане осигурява здрава и гъвкава връзка

  Здравото гъвкаво захващане осигурява здрава и гъвкава връзка

  Мекият материал Flexi-Grip, с който са обвити корпусите на слушалките, подобрява техните характеристики и повишава издръжливостта им. Той предпазва кабелната връзка от повреди, които биха могли да възникнат при продължителното огъване на корпуса вследствие на честия контакт с пръстите на потребителя при поставяне и махане.

 • Изключителна шумоизолация за качество при намален звук

  Вече няма да ви се налага да увеличавате силата на звука на шумни места. Ъгловата акустична тръба и идеално изолиращите микрокапсули намаляват значително фоновия шум, като осигуряват звук със същото качество при по-малка сила и съответно по-дълъг живот на батериите.

 • Отличното плътно прилепване в ухото спира външния шум

  Отличното плътно прилепване в ухото на тези слушалки ви изненадва с изключителна шумоизолация.

 • Уникална извита конструкция за лесно поставяне и идеално прилягане

  Уникалната извита конструкция на корпуса на слушалките осигурява лесно поставяне и лесно, идеално прилягане в ухото - дори и в движение.

 • Персонализирайте звука и бутона с приложението Philips Headset

  Изтеглете приложението Philips Headset, за да персонализирате звука на вашите слушалки, както и бутона за дистанционно отговаряне/приключване на повикване, пускане/спиране на музика, регулиране на силата на звука +/- и пускане на нова песен.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува