Слушалки за поставяне в ушите

  Слушалки за поставяне в ушите

  По-мощни баси

  SHE8000WT/10 – слушалки с миниатюрни, изключително висококачествени високоговорители, осигуряващи дълбоки баси и кристално чист звук. Вграден предпазител на кабела против опъване за по-голяма издръжливост, добро прилягане без приплъзване. Свръхмеки силиконови тела за удобно слушане. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

По-мощни баси

Добро прилягане без приплъзване

 • Турбо бас-рефлектори за най-дълбоки и най-богати баси

  Турбо бас-рефлектори за най-дълбоки и най-богати баси

  Турбо бас-рефлекторите спомагат за такова движение на въздуха, при което се възпроизвеждат най-дълбоките и най-богати баси с висока степен на вярност.

 • Свръхмеките силиконови тела стоят удобно в ушите ви

  Свръхмеките силиконови тела стоят удобно в ушите ви

  Трите размера свръхмеки силиконови тела на тези слушалки Philips стоят удобно в ушите ви, без да упражняват натиск, като спират нежелания шум.

 • Плъзгач против заплитане

  Плъзгач против заплитане

  Когато прибирате слушалките, има опасност от заплитане на кабелите. Това затруднява прибирането на слушалките така, че да са готови за слушане. Като просто плъзнете плъзгача против заплитане към слушалките, вие ги придържате прибрани една към друга и минимизирате опасността от заплитане на кабелите.

 • Здравото гъвкаво захващане осигурява здрава и гъвкава връзка

  Здравото гъвкаво захващане осигурява здрава и гъвкава връзка

  Мекият материал Flexi-Grip, с който са обвити корпусите на слушалките, подобрява техните характеристики и повишава издръжливостта им. Той предпазва кабелната връзка от повреди, които биха могли да възникнат при продължителното огъване на корпуса вследствие на честия контакт с пръстите на потребителя при поставяне и махане.

 • Изключителна шумоизолация за качество при намален звук

  Вече няма да ви се налага да увеличавате силата на звука на шумни места. Ъгловата акустична тръба и идеално изолиращите микрокапсули намаляват значително фоновия шум, като осигуряват звук със същото качество при по-малка сила и съответно по-дълъг живот на батериите.

 • Кабел с дължина 1,2 м, идеален за използване на открито

  Идеална дължина на кабела, която ви дава свободата да поставяте вашето аудиоустройство където пожелаете.

 • Ергономичната конструкция с ъглова акустика гарантира напълно естествено прилягане

  Дизайнерското решение с лек 15-градусов наклон на модела с ъглова акустика, базиран на анатомията на човешкото ухо, постига естествено прилягане и ненадминато удобство.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува