Цифрови безжични слушалки

  Цифрови безжични слушалки

  Богата безжична музика

  Чисто цифрово предаване, безупречно приемане и истинско качество на звука на компактдиск доставят акустика, която е невероятно богата, но също и нежна. Съвършеното аудио изпълнение подхожда на първокласното удобство със саморегулиращата се лента за главата и меки възглавнички за ушите. Вижте всички предимства

 • Богата безжична музика

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Богата безжична музика

Истинска до най-дребните детайли

 • Функция ускорено зареждане за постигане на бързина

  Функция ускорено зареждане за постигане на бързина

  Функцията на интелигентно и бързо зареждане позволява зареждане на батерията за много кратко време. Оставащият заряд на батерията се определя от вътрешна верига, така че входното напрежение да може да се оптимизира за бързо зареждане, като същевременно се максимизира срокът на използване на батерията.

 • Дръжте вашия приемник на удобната докинг станция

  Дръжте вашия приемник на удобната докинг станция

  Докинг станцията предлага удобен начин да съхранявате вашия приемник, когато не го използвате, а при някои модели дори се грижи и за зареждането на акумулаторните батерии.

 • Цифрово предаване с кристална яснота (2,4 GHz)

  Цифровото предаване с 2,4 GHz не допуска компресия и загуба на данни между предавателя и слушалките. Цифровите сигнали се преобразуват в аналогови след процеса на предаване. Крайният резултат е превъзходно качество на звука, с нежна акустика и минимална загуба на данни.

 • Истинското качество на звука на компактдиск ви позволява да изпитвате пълна радост от музиката

  Вярното възпроизвеждане на звука от CD показва най-доброто от вашата музика, благодарение на усъвършенстваното цифрово предаване без компресиране на данните. Така до ушите ви достига пълен с детайли звук, верен на оригинала.

 • Конструкция с две антени гарантира 360º приемане

  Конструкцията с две антени гарантира, че няма да има слепи зони, независимо от ъглите на приемане. Слушалките съдържат две отделни антени, поставени в лявата и дясната слушалка, за превъзходна безжична музика без прекъсване (без слепи зони) и по-голяма свобода на движение.

 • Акустично настроени високоговорители за изключително качество на звука

  Акустично настроените високоговорители осигуряват чист, балансиран звук с превъзходна прецизност и яснота както при високите тонове, така и при дълбоките баси.

 • Самонастройваща се вътрешна челна лента за удобно носене

  Вътрешната лента за главата на тези слушалки Philips е лесна за идеално нагласяне. За удобство механизмът се настройва автоматично.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува