Bluetooth слушалки

  Bluetooth слушалки

  Безжичен високо прецизен звук

  Вдъхновените от мотоциклетистите CitiScape Foldie осигуряват ясен, прецизен звук и отлична изолация на шума благодарение на затворена акустична система и първокласни мембрани. С Bluetooth се наслаждавате на музика безжично и превключвате между музика и обаждания с лекота и стил. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Безжичен високо прецизен звук

Отлична изолация и сгъваема конструкция

 • 40-милиметрови първокласни неодимови магнити за безкомпромисна яснота

  40-милиметрови първокласни неодимови магнити за безкомпромисна яснота

  Високоефективни 40 мм неодимови мембрани възпроизвеждат широк честотен диапазон, подчертан с отлични детайли в звука. Наслаждавайте се на всеки нюанс в любимата си музика – от разширени басови ноти и топъл среден диапазон до кристално ясни високи тонове.

 • Bluetooth 3.0 за безжично наслаждение от музиката и превключване на обаждания

  Bluetooth 3.0 за безжично наслаждение от музиката и превключване на обаждания

  CitiScape Foldie разполагат с Bluetooth 3.0, което ви позволява да се наслаждавате на музиката си безжично и безпроблемно. Интелигентните контроли върху слушалките за проектирани така, че да можете с лекота да превключвате между музиката и повикванията.

 • Bluetooth или с кабел – наслаждавайте се на музиката както ви се харесва!

  Bluetooth или с кабел – наслаждавайте се на музиката както ви се харесва!

  Позволявайки ви да избирате не само безжичен Bluetooth, но също така и включване в гнездо 3,5 мм за възпроизвеждане на музика, новите Bluetooth слушалки наистина ви осигуряват най-доброто от двата свята! Просто сдвоете слушалките си с всяко поддържащо Bluetooth устройство, за да изпитате удоволствието от най-кристално ясното безжично слушане. Другата възможност е просто да включите кабела в гнездото 3,5 мм, за да се радвате на същото дълбоко обогатяващо и всеобхватно изживяване при слушане. Изборът е ваш!

 • Компактна сгъваема конструкция за лесно пренасяне и съхранение

  Компактна сгъваема конструкция за лесно пренасяне и съхранение

  Слушалките ви могат да се сгънат компактно за лесно съхранение и преносимост.

 • Затворена акустична система за по-добър бас и шумоизолация

  Затворена акустична система за по-добър бас и шумоизолация

  Бъдете част от вълнението на града, но не и от шума му. Със затворената акустична конструкция върху ушите всеки детайл на звука е изолиран, което ви позволява да се наслаждавате на повече детайли в музиката, както и на разширени и динамични баси.

 • Гъвкав метален лост, проектиран за дълготраен слушателски контрол

  Гъвкав метален лост, проектиран за дълготраен слушателски контрол

  Вдъхновени от окабеляването на велосипедите, раковините за ушите и лентата са свързани с лек, но здрав метален проводник, с което се осигурява надежден комфорт при дълго носене.

 • Ръчно изработена лента за глава, вдъхновена от кормилата на градските велосипеди

  Ръчно изработена лента за глава, вдъхновена от кормилата на градските велосипеди

  Вдъхновена от плетената обвивка около кормилата на градските велосипеди, лентата за глава е ръчно изработена от изкуствена кожа като израз на впечатляващ стил.

 • Меки възглавнички на наушниците за допълнителен комфорт

  Меки възглавнички на наушниците за допълнителен комфорт

  Меките възглавнички на наушниците комфортно обгръщат контурите на ушите ви за възможно най-добро прилягане – независимо от формата на главата ви. Потопете се в музиката си колкото време пожелаете – всъщност те се усещат толкова приятно, че е възможно дори да забравите, че сте ги сложили!

 • Цифрово намаляване на шума за ясни телефонни обаждания

  Тази шумопотискаща технология подобрява разбираемостта на говора спрямо околния шум по време на гласови повиквания. Тя потиска фоновия шум и ехото, за да можете да се наслаждавате на телефонни обаждания с подобрено качество на аудиото при наличие на шум от трафик, говор, вятър и др. Технологията оценява и създава равносилна вълнова форма, но в обратна посока на шума, която намалява нежелания шум чрез изваждане.

 • Наклонените раковини за ушите прилягат на всяко ухо за отлично запечатване на звука

  Наклонените раковини за уши прилягат идеално на естествения ъгъл на ушите ви, като осигуряват отлично запечатване на звука, така че да можете действително да се потопите в музиката си.

Вижте всички спецификации
 • *Наличието на функциите може да се различава според съвместимостта на телефона.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува