Tapster

Bluetooth стерео слушалки

  Bluetooth

  Tapster

  Bluetooth стерео слушалки

  Безжични, със сензорно управление

  Наслаждавайте се на вълшебство и простота с управляваните със сензорни бутони и движения Bluetooth стерео слушалки за поставяне в ушите Philips Tapster. Те осигуряват неподправено аудио качество с технологията FullSound, както и ясни разговори, усилвани от технологията EverClear на Philips. Вижте всички предимства

 • Безжични, със сензорно управление

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Безжични, със сензорно управление

Bluetooth стерео и свободни ръце

 • Управление със сензорни бутони и движения

  Управлявайте слушалките с просто докосване на повърхността - край на търсенето на дребните и трудни за намиране бутони. Сензорите и авангардният софтуер във вашите Bluetooth слушалки регистрират и интерпретират всяко докосване - например потупването по повърхността на слушалките регулира силата на звука, почукването вдига телефона, а свалянето на слушалките прехвърля активния разговор към телефона.

 • Подобрена музика FullSound

  Какво е музиката без сърце и душа? По време на запис и компресиране на цифрова музика, детайлите и динамиката на живата музика се губят. FullSound е интелигентен алгоритъм, който се изпълнява от мощен чип вътре в слушалките. Той подобрява качеството на музиката и възстановява оригиналната й динамика, стерео ефектите, басите и високите, за да разкрие без изкривяване нечутите преди детайли. FullSound се активира автоматично и може да се изключва и включва.

 • Технология EverClear за ясни разговори

  Телефонните разговори често се водят в шумна среда, което води до трудности в разбирането. В тези слушалки технологията EverClear филтрира цифрово шума, така че се получава и изпраща ясен гласов сигнал за кристално чисти разговори. Те също така разпознават, ако влизате в шумна среда, и адаптират съответно силата на звука.

 • Конструкцията с ъглова акустика осигурява изключителна шумоизолация

  Получена след подробно изучаване на устройството на ушния канал на човека, конструкцията с ъглова акустика нагажда ъгъла на звуковата тръба и капсулата за ухо към индивидуалната форма на ушния канал. Освен излъчването на звука директно в ухото, тя създава и идеална изолация от околния шум, което ви дава възможност да слушате музиката с по-ниска сила на звука.

 • Съвместимост с Bluetooth HSP/HFP - универсална

  Bluetooth е технология, заместваща кабелите. Тъй като Bluetooth е глобален стандарт, устройствата с Bluetooth от различни производители могат да работят съвместно с общи профили.Профилите за Bluetooth HSP (Профил за гарнитура) и HFP (Профил за устройство за свободни ръце) са нужни за основните функции на гарнитурите с Bluetooth. Ако мобилният ви телефон е съвместим с HSP или HFP (каквито са на практика всички телефони с Bluetooth), тази гарнитура ще работи с него.Марката и логото на Bluetooth са собственост на Bluetooth SIG, Inc., и всяко използване на тези марки от страна на Koninklijke Philips Electronics N.V. става по лиценз.

 • Bluetooth® стерео (в съответствие с A2DP)

  Това устройство на Philips поддържа изцяло Bluetooth стерео (A2DP). Съвместимостта с A2DP (разширен профил за аудио разпространение) позволява на тези слушалки да получават стерео музика от всяко Bluetooth устройство, което е съвместимо с A2DP. Затова можете да използвате слушалките с всеки съвместим мобилен телефон, компютър, Bluetooth адаптер, MP3 плейър и др., които поддържат A2DP.

 • Безжично управление на разговорите

  Управлявайте разговора си без използване на мобилния телефон. Това включва отговаряне и отхвърляне на повикване, гласово и повторно набиране. Необходимо е мобилният телефон да поддържа гласово набиране и повторно набиране.

 • Разговаряне с безжично устройство за свободни ръце през Bluetooth

  Използването на мобилен телефон без слушалки и микрофон често е неудобно и опасно. На много места при шофиране това е забранено. Устройствата за свободни ръце с кабел създават суматоха с жиците. Bluetooth слушалките заменят кабела с безжична връзка на малки разстояния, така че ръцете са ви свободни и движенията ви не са възпрепятствани от кабели. Тъй като излъчваната до главата ви енергия е значително по-малка в сравнение с тази от мобилните телефони, технологията Bluetooth намалява потенциалната опасност от вредни излъчвания от мобилния телефон.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува