Bluetooth стерео слушалки

  Bluetooth

  Bluetooth стерео слушалки

  Не пропускайте и повикване, не пропускайте и такт

  Радвайте се на стерео поточна музика от своя телефон или компютър с Bluetooth. Изпитайте качеството на цифровия звук на висококачествените неодимови високоговорители. SwitchStream незабележимо превключва от музика към разговори с един бутон.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Не пропускайте и повикване, не пропускайте и такт

Bluetooth стерео и свободни ръце

 • Съвместимост с Bluetooth HSP/HFP - универсална

  Bluetooth е технология, заместваща кабелите. Тъй като Bluetooth е глобален стандарт, устройствата с Bluetooth от различни производители могат да работят съвместно с общи профили.Профилите за Bluetooth HSP (Профил за гарнитура) и HFP (Профил за устройство за свободни ръце) са нужни за основните функции на гарнитурите с Bluetooth. Ако мобилният ви телефон е съвместим с HSP или HFP (каквито са на практика всички телефони с Bluetooth), тази гарнитура ще работи с него.Марката и логото на Bluetooth са собственост на Bluetooth SIG, Inc., и всяко използване на тези марки от страна на Koninklijke Philips Electronics N.V. става по лиценз.

 • Bluetooth стерео (в съответствие с A2DP)

  Това устройство на Philips поддържа изцяло Bluetooth стерео (A2DP). Съвместимостта с A2DP (разширен профил за аудио разпространение) позволява на тези слушалки да получават стерео музика от всяко Bluetooth устройство, което е съвместимо с A2DP. Затова можете да използвате слушалките с всеки съвместим мобилен телефон, компютър, Bluetooth адаптер, MP3 плейър и др., които поддържат A2DP.

 • Цифрово стерео качество на звука в стерео продукти с Bluetooth

  Звуковият сигнал се прехвърля безжично като цифров сигнал и се превръща в аналогов чак в самото устройство. Това означава, че шумът от смущенията влияе по-малко върху качеството на звука, отколкото при аналоговите технологии. Възпроизвеждането на звука ще бъде точно като на оригиналния запис и източника на звука.

 • SwitchStream - не пропускайте и такт, не пропускайте и повикване.

  С SwitchStream ще чувате тон на звънене в слушалките си, когато получите повикване в своя телефон с Bluetooth. Тогава можете да поемете повикването от слушалките и да се върнете към музиката си след разговора. Не пропускайте и такт, не пропускайте и повикване.

 • Безжично управление на музиката от слушалките

  Бутоните за управление на музиката на вашите слушалки ви позволяват безжично да управлявате музиката от своя телефон, MP3 плейър или компютър, съвместими с AVRCP (профил за дистанционно управление на аудио-видео). Превъртайте напред до любимите си песни или спирайте за момент музиката за бърз разговор - и всичко това с натискане на един бутон, който е под ръка.

 • Безжично управление на разговорите

  Управлявайте разговора си без използване на мобилния телефон. Това включва отговаряне и отхвърляне на повикване, гласово и повторно набиране. Необходимо е мобилният телефон да поддържа гласово набиране и повторно набиране.

 • Концепция за слушалки TailorMate - изберете своя стил

  С TailorMate можете да използвате всякакви висящи слушалки с жак 3,5 мм, според собствения си стил.

 • Неодимовият магнит подобрява басите и чувствителността

  Неодимът е най-добрият материал за създаване на силно магнитно поле за постигане на по-голяма чувствителност в гласовата намотка, по-добър нискочестотен диапазон и по-високо общо качество на звука.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува