Bluetooth стерео слушалки

  Bluetooth стерео слушалки

  Чудесен звук, безжично

  Наслаждавайте се на дълги часове музика или разговори – безжично, с изключително удобните слушалки Philips SHB7000. С възможност за свързване чрез Bluetooth, превъзходни 40-мм неодимови магнити и меки възглавнички, които обхващат цялото ухо, те ви осигуряват свобода на движение и максимален комфорт.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Чудесен звук, безжично

с отлична шумоизолация

 • 40-мм неодимови мембрани за отлични високи честоти и дълбоки баси

  40-мм неодимови мембрани за отлични високи честоти и дълбоки баси

  Искате да се наслаждавате на по-детайлен звук от слушалките? Ултракомпактни и все пак невероятно здрави, неодимовите мембрани 40-мм генерират изключително мощно магнитно поле. Впечатляващите крайни резултати представляват по-фини вокални отсенки и по-богато възпроизвеждане на басите, придаващи неочаквани нови измерения на мелодиите, които сте си мислели, че познавате открай докрай.

 • Меки кожени възглавнички, които обхващат цялото ухо, за комфорт при продължително слушане

  Меки кожени възглавнички, които обхващат цялото ухо, за комфорт при продължително слушане

  Слушалките Philips се доставят с меки кожени възглавнички, които обгръщат контурите на ухото така удобно и безопасно, че съвсем скоро въобще ще забравите, че ги носите! Не само ще се радвате на пълно удобство при носене, независимо от формата на главата ви, но и също така и на невероятно ефективната изолация. Какъв по-пълноценен начин да се загубите в морето от музика час след час, без нищо да ви разсейва?

 • Удобно безжично управление на музиката и разговорите чрез Bluetooth

  Удобно безжично управление на музиката и разговорите чрез Bluetooth

  Стане ли въпрос за слушането на музика до безкрай и за безпроблемно превключване между музика и разговори, няма нищо по-добро от Bluetooth! За да слушате любимите си хитове, трябва просто да сдвоите слушалките Philips с вашия поддържащ Bluetooth смартфон или таблет. След което, само с едно докосване на интутитивното управление върху раковините за уши, можете да намалите звука или да направите пауза в песента, за да се обадите или да приемете обаждане.

 • Шумоизолиращи възглавнички, които обхващат цялото ухо, за да запазите вашата музика за себе си

  Шумоизолиращи възглавнички, които обхващат цялото ухо, за да запазите вашата музика за себе си
 • Bluetooth или с кабел – наслаждавайте се на музиката както ви се харесва!

  Позволявайки ви да избирате не само безжичен Bluetooth, но също така и включване в гнездо 3,5 мм за възпроизвеждане на музика, новите Bluetooth слушалки наистина ви осигуряват най-доброто от двата свята! Просто сдвоете слушалките си с всяко поддържащо Bluetooth устройство, за да изпитате удоволствието от най-кристално ясното безжично слушане. Другата възможност е просто да включите кабела в гнездото 3,5 мм, за да се радвате на същото дълбоко обогатяващо и всеобхватно изживяване при слушане. Изборът е ваш!

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува