Bluetooth стерео слушалки

  Bluetooth

  Bluetooth стерео слушалки

  Безжична музика и интернет повиквания

  Слушайте музика, гледайте видео и провеждайте VoIP разговори безжично от компютъра с цифрово стерео качество, възпроизведено от 32-милиметровите неодимови мембрани. Регулируемата лента за врат OptiFit осигурява максимално удобство при носене. Модернизирайте компютъра си с приложения USB Bluetooth адаптер.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Безжична музика и интернет повиквания

Bluetooth стерео и VOIP

 • Безжично управление на разговорите

  Управлявайте разговора си без използване на мобилния телефон. Това включва отговаряне и отхвърляне на повикване, гласово и повторно набиране. Необходимо е мобилният телефон да поддържа гласово набиране и повторно набиране.

 • Съвместимост с Bluetooth HSP/HFP - универсална

  Bluetooth е технология, заместваща кабелите. Тъй като Bluetooth е глобален стандарт, устройствата с Bluetooth от различни производители могат да работят съвместно с общи профили.Профилите за Bluetooth HSP (Профил за гарнитура) и HFP (Профил за устройство за свободни ръце) са нужни за основните функции на гарнитурите с Bluetooth. Ако мобилният ви телефон е съвместим с HSP или HFP (каквито са на практика всички телефони с Bluetooth), тази гарнитура ще работи с него.Марката и логото на Bluetooth са собственост на Bluetooth SIG, Inc., и всяко използване на тези марки от страна на Koninklijke Philips Electronics N.V. става по лиценз.

 • Лента за врат OptiFit

  С лентата за врат OptiFit можете лесно да регулирате слушалките, докато ги носите, за удобно и персонализирано напасване. Включва гъвкава пантичка и регулируеми примки за ушите, като поставя високоговорителите под оптимален ъгъл спрямо ухото за максимални показатели на звука.

 • Bluetooth® стерео (в съответствие с A2DP)

  Това устройство на Philips поддържа изцяло Bluetooth стерео (A2DP). Съвместимостта с A2DP (разширен профил за аудио разпространение) позволява на тези слушалки да получават стерео музика от всяко Bluetooth устройство, което е съвместимо с A2DP. Затова можете да използвате слушалките с всеки съвместим мобилен телефон, компютър, Bluetooth адаптер, MP3 плейър и др., които поддържат A2DP.

 • Цифрово стерео качество на звука в стерео продукти с Bluetooth

  Звуковият сигнал се прехвърля безжично като цифров сигнал и се превръща в аналогов чак в самото устройство. Това означава, че шумът от смущенията влияе по-малко върху качеството на звука, отколкото при аналоговите технологии. Възпроизвеждането на звука ще бъде точно като на оригиналния запис и източника на звука.

 • Включен е USB адаптер Bluetooth 2.0+EDR

  Приложените високоскоростен Bluetooth 2.0+EDR аудио адаптер и софтуер дават възможност на компютъра да излъчва безжично поточна музика към вашите Bluetooth стерео слушалки. Можете да използвате адаптера и за най-различни други приложения на Bluetooth, например да изпращате данни към съвместим с Bluetooth телефон.

 • Безжично управление на музиката от слушалките

  Бутоните за управление на музиката на вашите слушалки ви позволяват безжично да управлявате музиката от своя телефон, MP3 плейър или компютър, съвместими с AVRCP (профил за дистанционно управление на аудио-видео). Превъртайте напред до любимите си песни или спирайте за момент музиката за бърз разговор - и всичко това с натискане на един бутон, който е под ръка.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува