TV антена

  Приемане на сигнали за цифрова телевизия и FM радио

  Тази антена с усилване 45 dB е предназначена да работи с вашия цифров приемник set-top box и може да приема и сигнал за аналогова телевизия и FМ радио. Благодарение на дизайна с плосък панел, антената може да улавя и сигнал за цифрова телевизия. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Приемане на сигнали за цифрова телевизия и FM радио

с тази антена с усилване 45 dB

 • Регулируемо усилване 45 dB

  Усилването от 45 dB подобрява слабите сигнали и така разширява обсега на приемане и ви дава възможността да приемате повече сигнали на по-голямо разстояние.

 • Модна дизайнерска гама, която допълва днешните нови телевизори

  Опростеният и елегантен дизайн допълва днешните нови телевизори.

 • Тактилно управление със сигнал от светодиоди

  Лесно тактилно управление за увеличаване или намаляване на усилването. Освен това с един поглед може да се провери степента на усилване.

 • UHF матрица с плосък панел за по-добро приемане

  Високоефективната UHF матрица с плосък панел предлага подобрено приемане в сравнение с конвенционалните антени тип "затворен кръг". Благодарение на плоския си дизайн антената концентрира сигнала и осигурява по-добро приемане.

 • Усилването с нисък шум поддържа качеството на сигнала

  Наред с регулируемото усилване, усилването с нисък шум ви гарантира голям обхват на приемане и подобрява качеството на сигнала.

 • Диполи VHF/FM за подобрено приемане

  Диполните антени VHF/FM, широко известни като "заешки уши", ви позволяват да приемате телевизионни програми, излъчвани във VHF спектъра и радио предавания във FM спектъра. Изтеглянето и манипулирането на диполите дава възможност за приемане на оптимални сигнали.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува