Power2Charge

  Единственото необходимо ви зарядно устройство

  Преносимите устройства играят важна роля в живота ни - за работа, комуникация и развлечение. А за тях е нужно захранване! С този USB адаптер можете да добавите универсално гнездо за зареждане у дома или в офиса и да забравите за отделните зарядни устройства и кабели за всяко едно устройство! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Единственото необходимо ви зарядно устройство

 • Прибиращ се кабел за удобно съхранение

  Прибиращ се кабел за удобно съхранение

  Когато не използвате захранването, кабелът може да се прибира автоматично, като така се предотвратява неприятното му заплитане.

 • Защита от късо съединение за вашата безопасност

  Защита от късо съединение за вашата безопасност

  С вградената защита от късо съединение няма опасност от повреждане на устройството - вградената защита бързо изключва изхода.

 • Приложени са накрайници за включване за повечето модели

  С приложените накрайници за включване това устройство е напълно съвместимо с повечето портативни устройства от голям брой марки. Просто изберете накрайника за включване, съответстващ на портативното ви устройство.

 • Сгъваем жак за оптимална портативност

  Жакът е така конструиран, че може да бъде сгънат, когато не се използва, за да се постигне по-добра портативност, когато сте в движение.

 • Светодиодна индикация за състояние на зареждането

  С осветената емблема на Philips ще бъдете уведомени за състоянието на зареждане на вашето устройство. Когато емблемата на Philips започне да мига, знаете, че устройството ви е напълно заредено и можете да го изключите от контакта и да избегнете ненужна консумация на енергия.

 • Приложена е удобна чанта за съхраняване и носене

  Приложената с устройството чанта за носене е удобна и практична, тъй като осигурява допълнителна защита.

 • Държач за сменяемите накрайници за включване

  За да предотвратите загубване или повреда, можете безопасно да приберете в държача всички накрайници за свързване, необходими ви за портативните устройства.

 • Компактен дизайн за оптимална портативност в движение

  Благодарение на компактната конструкция можете лесно да носите захранването, когато сте на път.

 • Вградена защита от презареждане

  След приключване на зареждането защитна схема гарантира, че към батериите на портативното устройство няма да продължи да се подава напрежение.

 • Енергийно ефективен режим на готовност

  За да се намали вредното влияние върху околната среда, режимът на готовност при това захранване е внимателно проектиран да е енергийно ефективен и да ограничава потреблението на енергия.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува