Power2Charge

  Единственото необходимо ви зарядно устройство в автомобила

  Преносимите устройства играят важна роля в живота ни - за работа, комуникация и развлечение. А за тях е нужно захранване! С този USB адаптер можете да добавите универсално гнездо за зареждане в автомобила и да забравите за отделните зарядни устройства и кабели за всяко едно устройство! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Единственото необходимо ви зарядно устройство в автомобила

 • Прибиращ се кабел за удобно съхранение

  Прибиращ се кабел за удобно съхранение

  Когато не използвате захранването, кабелът може да се прибира автоматично, като така се предотвратява неприятното му заплитане.

 • Приложени са накрайници за включване за повечето модели

  С приложените накрайници за включване това устройство е напълно съвместимо с повечето портативни устройства от голям брой марки. Просто изберете накрайника за включване, съответстващ на портативното ви устройство.

 • Светодиодна индикация за състояние на зареждането

  С осветената емблема на Philips ще бъдете уведомени за състоянието на зареждане на вашето устройство. Когато емблемата на Philips започне да мига, знаете, че устройството ви е напълно заредено и можете да го изключите от контакта и да избегнете ненужна консумация на енергия.

 • Приложена е удобна чанта за съхраняване и носене

  Приложената с устройството чанта за носене е удобна и практична, тъй като осигурява допълнителна защита.

 • Държач за сменяемите накрайници за включване

  За да предотвратите загубване или повреда, можете безопасно да приберете в държача всички накрайници за свързване, необходими ви за портативните устройства.

 • Вградена защита от презареждане

  След приключване на зареждането защитна схема гарантира, че към батериите на портативното устройство няма да продължи да се подава напрежение.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува