1

Комплект за приготвяне на храни "3 в 1"

  -{discount-percentage}%

  Комплект за приготвяне на храни "3 в 1"

  Прясно и здравословно

  За съжаление този продукт вече не е наличен

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Прясно и здравословно

За съжаление този продукт вече не е наличен

Прясно и здравословно

 • Система за регулиране на температурата

  Най-новата технология за нагряване, включваща PTC нагревателен елемент и два сензора, нагрява бързо водата в съда до идеалната температура и я поддържа на безопасно ниво, при което вашето бебе няма да се опари с твърде гореща храна или мляко.

 • Храната на бебето никога не става прекалено гореща

  За да се избегне опасността вашето бебе случайно да се опари, автоматичното изключване се грижи храната да не се нагрява твърде много.

 • Градуиран регулатор на температурата

  За да се избегне опасността вашето бебе случайно да се опари, автоматичното изключване се грижи храната да не се нагрява твърде много.

 • Убива всички домашни бактерии за минути с помощта на чешмяна вода

  Защитава новороденото от всички вредни домашни бактерии или микроорганизми, като дезинфекцира неговите шишета, биберони, залъгалки и малки пластмасови играчки.

 • Стерилизира до 6 обикновени бутилки и 4 бутилки с широко гърло

  Удобно използване на стерилизатора означава да разполагате с готовите стерилизирани шишета тогава, когато те са ви необходими. Това означава всички шишета, които са ви необходими за хранене през целия ден, да се побират наведнъж в стерилизатора.

 • Не са необходими химикали

  Мисълта за остатъци от химикали в храната на бебето е кошмарна. Така че стерилизирането се извършва с помощта на много гореща пара.

 • Удобен за стерилизиране на малки пластмасови играчки

  Като дезинфекцирате малките пластмасови играчки, защитавате новороденото от всякакви вредни домашни бактерии и микроби, позволявайки му да си играе с неговите играчки.

 • Оптимално запазване на витамините

  Когато приготвяте бебешка храна, запазването на витамините е много важно за здравословния растеж на бебето. Запарването на зеленчуци или плодове е оптималният начин да се гарантира, че тези здравословни витамини са отлично запазени.

 • Размразява замразени бебешки храни

  Удобен за размразяване на всякаква бебешка храна, която сте приготвили предварително и сте запазили във фризера. Това значи, че може да разполагате с готова здравословна храна за детето си винаги когато бебето огладнее.

 • Бързо подгрява бутилки и буркани до идеалната температура

  Този уред за подгряване надеждно затопля шишета и буркани точно до необходимата температура за три минути и гарантира, че вашето гладно бебе няма да чака дълго за храната си. Освен това няма вече да се безпокоите, че може да си опари устата, благодарение на модерната технология на подгряване.

 • Задушава на пара всякакви плодове и зеленчуци

  Щом вашето бебе започне да яде твърда храна, може да приготвите на пара здравословна плодова и зеленчукова храна, запазвайки витамините и хранителните й качества.

 • Подходящ за всякакви шишета и буркани

  Продуктът е проектиран така, че да е подходящ за шишета от всички типове и размери.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува