1
Нагреватели и стерилизатори за бутилки

Avent

Philips Avent

Цифров паров стерилизатор

  Philips Avent

  Цифров паров стерилизатор

  Винаги готов заедно с вас

  Цифровият парен стерилизатор Philips Avent работи бързо и непрекъснато, за да поддържа съдържанието стерилно, докато ви потрябва, и така ви дава повече време за ежедневните ви задачи. Вижте всички предимства

  За съжаление този продукт вече не е наличен

 • Винаги готов заедно с вас

  Play Pause

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Винаги готов заедно с вас

Цифровият парен стерилизатор Philips Avent работи бързо и непрекъснато, за да поддържа съдържанието стерилно, докато ви потрябва, и така ви дава повече време за ежедневните ви задачи. Вижте всички предимства

За съжаление този продукт вече не е наличен

Винаги готов заедно с вас

Авангардна технология за 24-часова стерилизация

 • Усъвършенстван цифров дисплей и звукови аларми

  Усъвършенстван цифров дисплей и звукови аларми

  Дисплеят и звуковите аларми ви казват кога стерилизирането е приключило и в продължение на колко време съдържанието ще остане стерилно. Дисплеят също показва когато сте сложили твърде малко или твърде много вода в стерилизатора, за да сте сигурни, че всяко едно стерилизиране е извършено правилно и сигурно.

 • Съдържанието се стерилизира и е готово за употреба за около 6 мин.

  Съдържанието се стерилизира и е готово за употреба за около 6 мин.

  Предимството на паровото стерилизиране е, че то е много по-бързо (и по-сигурно) в сравнение с традиционния метод на изваряване на бутилките в тенджера на котлона. Цифровият стерилизатор се нуждае от едва 6 минути за стерилизиране на максималното си съдържание от 6 бутилки, биберони и капачки.

 • Побира до шест бутилки Philips Avent

  Побира до шест бутилки Philips Avent

  Стерилизаторът е конструиран интелигентно, така че да заема малко място в кухнята ви, въпреки че побира 6 бутилки Philips Avent или 2 помпи за кърма Philips Avent. Двете кошници в уреда могат да се закопчаят една за друга, образувайки една голяма кошница, за по-лесно почистване на дребни предмети като залъгалки и биберони.

 • Просто добавете вода, заредете и изберете режима

  Просто добавете вода, заредете и изберете режима

  Въпреки разширената функционалност, използването на цифровия стерилизатор е лесно и просто. Трябва само да налеете вода, да заредите бутилките, помпата за кърма или аксесоарите, и да изберете режим. Режим 1 ви позволява да извършите един цикъл на стерилизиране, което е полезно, когато искате да стерилизирате всичко наведнъж. Режим 2 е за 24-часово стерилизиране, което е много удобно, когато искате да оставите нещата в стерилизатора цяла нощ или когато искате да извадите само една бутилка за едно хранене. Каквито и да са ежедневните ви задължения, този стерилизатор ще направи досадното ежедневно стерилизиране по-лесно.

 • Запазва съдържанието стерилно денонощно

  Запазва съдържанието стерилно денонощно

  Този авангарден стерилизатор поддържа съдържанието стерилно в продължение на 24 часа и ви гарантира стерилна бутилка под ръка по всяко време. Той автоматично стерилизира съдържанието отново, на всеки 6 часа. Удобният бутон за пауза ви позволява да добавите или извадите от съдържанието по всяко време, а цифровият стерилизатор автоматично ще стерилизира съдържанието отново.

 • Допълнителна защита с естественото парово стерилизиране

  Стерилизирането осигурява защита за вашето бебе срещу особено вредните бактерии в млякото, докато имунната му система укрепне достатъчно. Стерилизаторът Avent на Philips използва прилагания в болничните заведения метод на парово стерилизиране, който е бърз, лесен и ефикасен и без използване на химикали.

Вижте всички спецификации

Аксесоари за този продукт

Вижте всички аксесоари
* Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.
 • В комплекта на този продукт не влиза бутилка

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува