1
Помпи за кърма и грижа

Avent

Philips Avent

Електрически комплект за единично кърмене

  Philips Avent

  Електрически комплект за единично кърмене

  Изцедете, запазете и нахранете

  Комплектът за кърмене Comfort е идеалният комплект за майки, които планират да изцеждат кърмата си. Той съдържа всичко, от което се нуждаете, за изцеждане, съхраняване и хранене с вашата кърма. Вижте всички предимства

  Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.: 271.00лв

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Изцедете, запазете и нахранете

Лесно кърмене

 • Удобна позиция, клинично доказано по-малко навеждане напред*

  Удобна позиция, клинично доказано по-малко навеждане напред*

  Помпата за кърма има уникален дизайн, благодарение на който кърмата тече директно в бутилката или контейнера, дори когато седите изправени. Това означава, че можете да седите по-удобно, докато изцеждате, защото не се налага да се навеждате напред, за да сте сигурна, че кърмата ще влезе в бутилката. Когато седите удобно и сте спокойна, докато изцеждате, кърмата потича по-лесно.

 • Мека възглавничка за масаж внимателно стимулира потока на млякото

  Мека възглавничка за масаж внимателно стимулира потока на млякото

  Нашата възглавничка за масаж разполага с мека кадифена текстура, която осигурява топло усещане на кожата за удобно и нежно стимулиране на потока кърма. Емблематичната възглавничка "листенца" е предназначена да имитира сученето на бебето и за нежна помощ при стимулирането на кърма.

 • Изберете най-ефективното и удобно място за вас

  Изберете най-ефективното и удобно място за вас

  Когато включите помпата, тя се включва автоматично в режим на нежно стимулиране, който стимулира потичането на кърма. След това избирате една от трите настройки за изцеждане, с която се чувствате най-комфортно.

 • Малко отделни части и интуитивна конструкция

  Малко отделни части и интуитивна конструкция

  Няколко отделни части и интуитивен дизайн. Изцеждайте лесно мляко за вашето бебе по всяко време.

 • С приложени бутилка и биберон Natural, създадени за естествено засмукване

  С приложени бутилка и биберон Natural, създадени за естествено засмукване

  Широкият биберон с формата на гърда помага за естествено засмукване, подобно на това при кърменето, и улеснява бебето, когато комбинирате кърмене и хранене от бутилка.

 • Уникални "листенца" за мек, гъвкав биберон без сгъване

  Уникални "листенца" за мек, гъвкав биберон без сгъване

  "Листенцата" вътре в биберона го правят по-мек и гъвкав, без да се свива при ползване. Вашето бебе ще се радва на по-комфортно и утоляващо глада хранене.

 • Изцеждайте в съдове за съхранение

  Изцеждайте в съдове за съхранение

  С адаптера за чашка за съхранение на кърма можете лесно да изпомпвате кърма в съд за съхранение. Без протичане, без разливане.

 • За безопасно съхранение и транспорт

  За безопасно съхранение и транспорт

  Чашите за съхранение Philips Avent разполагат с капак, който запечатва надеждно за безопасно съхранение и транспортиране.

 • Копринено меки на допир, дишащ материал

  Копринено меки на допир, дишащ материал

  Подплънките за гърди Philips Avent за еднократна употреба са изработени от копринен повърхностен дишащ материал. Те имат няколко слоя, които попиват отлично.

Вижте всички спецификации
 • Помпа за кърма без бисфенол-А: само свързаните с бутилката и други части, които влизат в контакт с кърмата. Според разпоредбите на ЕС, 10/2011
 • 63% от кърмещите майки предпочетоха електрическата помпа за кърма Philips Avent Comfort Single по отношение на комфорта при изцеждане в сравнение с 26% от майките, които предпочетоха Medela Swing – независим тест в домашни условия, проведен сред 86 майки в Обединеното кралство, август 2012 г. Medela е регистрирана търговска марка на Medela Holding AG
 • Повече мляко: независимо изследване показва, че е възможна връзка между нивата на стрес и отделянето на мляко. Вижте: www.philips.com/AVENT
 • Клинично доказан комфорт: изследвания, направени върху 110 майки, показаха значително предимство на Philips Avent в сравнение с водещ конкурент

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува