Безжична тонколона

  Безжична тонколона

  Безжично поточно предаване на музика

  Мощен звук, съчетан с безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth. С технологията wOOx за дълбоки и силни баси и с вградена акумулаторна батерия за възпроизвеждане, където и да сте. Тонколона, която допълва вашия стил на живот. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Безжична тонколона

Bluetooth®, Стерео с бас излъчвател, Акумулаторна батерия, 4 W SBT75W/00 Търсене на подобни продукти

Безжично поточно предаване на музика

 • Работи с всяко поддържащо Bluetooth устройство

  Работи с всяко поддържащо Bluetooth устройство

  Bluetooth е технология за безжична комуникация на малки разстояния, която е едновременно стабилна и енергийно ефективна. Тази технология осигурява лесна безжична връзка с други Bluetooth устройства, за да можете да възпроизвеждате с лекота любимата си музика от всеки смартфон, таблет и дори лаптоп, а също и от iPod или iPhone, през поддържащ Bluetooth високоговорител.

 • Вградена акумулаторна батерия, за да слушате музика навсякъде

  Вградена акумулаторна батерия, за да слушате музика навсякъде

  Слушайте музика с мощен звук – навсякъде и по всяко време. Вградената акумулаторна батерия ви позволява да се наслаждавате на любимата си музика без плетеницата от захранващи кабели и без неудобството да търсите електрически контакт. Слушате прекрасна музика, сега със свободата на пълната преносимост.

 • Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

  Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

  Bluetooth е технология за безжична комуникация на малки разстояния, която е едновременно стабилна и енергийно ефективна. Тази технология позволява лесно безжично свързване с други Bluetooth устройства, за да можете да възпроизвеждате любимата си музика от всеки смартфон, таблет или лаптоп, а също и от iPod или iPhone, през поддържащ Bluetooth високоговорител.

 • Технология wOOx за богати, но прецизни баси без изкривяване

  Технология wOOx за богати, но прецизни баси без изкривяване

  Технологията wOOx е революционна концепция за високоговорители, която ви позволява да чувате и усещате истински дълбоки баси, по-богати от тези на всяка друга аудио система. Специалните мембрани на високоговорителите работят в хармония с wOOx бас излъчвателя, а прецизното съгласуване на главната мембрана и тази за високи честоти осигурява плавни преходи от ниски към средни и високи честоти. Двойното окачване и изцяло симетричната конструкция тип "сандвич" осигуряват ниски и прецизни баси без забележими изкривявания. wOOx пресъздава изключително дълбоки и динамични баси, като използва пълния обем на кутията на високоговорителите за истинско усилване на въздействието на музиката.

 • Идеални за всеки смартфон, компютър или преносимо устройство

  Идеални за всеки смартфон, компютър или преносимо устройство
Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува