безжична портативна тонколона

  безжична портативна тонколона

  Безжично поточно предаване на музика

  Мощен звук, съчетан с безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth. Акумулаторна батерия за възпроизвеждане, където и да сте, и вграден микрофон – за разговори със свободни ръце. А също и карабинер за прикрепване към колана или чантата ви. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Безжично поточно предаване на музика

Мощен звук, малък размер

 • Вградена акумулаторна батерия, за да слушате музика навсякъде

  Вградена акумулаторна батерия, за да слушате музика навсякъде

  Слушайте музика с мощен звук – навсякъде и по всяко време. Вградената акумулаторна батерия ви позволява да се наслаждавате на любимата си музика без плетеницата от захранващи кабели и без неудобството да търсите електрически контакт. Слушате прекрасна музика, сега със свободата на пълната преносимост.

 • Възпроизвеждане на музика до 8 часа

  Възпроизвеждане на музика до 8 часа

  Наслаждавайте се на до 8 часа музика с едно зареждане.

 • Работи с всяко поддържащо Bluetooth устройство

  Работи с всяко поддържащо Bluetooth устройство

  Bluetooth е технология за безжична комуникация на малки разстояния, която е едновременно стабилна и енергийно ефективна. Тази технология осигурява лесна безжична връзка с други Bluetooth устройства, за да можете да възпроизвеждате с лекота любимата си музика от всеки смартфон, таблет и дори лаптоп, а също и от iPod или iPhone, през поддържащ Bluetooth високоговорител.

 • Един кабел за зареждане и възпроизвеждане на музика

  Един кабел за зареждане и възпроизвеждане на музика

  Тази тонколона Philips има един кабел за зареждане на батерията и възпроизвеждане на музиката от входа Aux. Удобно премахване на плетеницата от кабели и качество на сигнала без компромиси.

 • С карабинер за прикрепване

  С карабинер за прикрепване
 • Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

  Тази тонколона поддържа стрийминг на музика през Bluetooth. С нея можете да слушате любимите си мелодии безжично, с висококачествен звук, през поддържащи Bluetooth устройства.

 • Вграден микрофон за разговори със свободни ръце

  С вградения микрофон този високоговорител може да работи и като високоговорител за вашия телефон. Когато ви позвънят, музиката се поставя на пауза и можете да говорите през високоговорителя. Проведете бизнес разговор. Или позвънете на приятел по време на партито. И в двата случая резултатът е идеален.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува