Допълнителен приемник с TV връзка

  Допълнителен приемник с TV връзка

  Допълнителен приемник за вашия SBC VL1200

  Този отделен приемник е идеално допълнение за VL1200, тъй като позволява да приемате безжично съдържанието на още едно място.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Допълнителен приемник за вашия SBC VL1200

 • Гледайте всяко видеоустройство на втори телевизор

  Безжичната връзка използва стандартен SCART съединител и чинчове, които се използват и от почти всички модели аудио/видео устройства. Ако вашето устройство има един от тези стандартни съединители, той ще работи с безжичната връзка

 • Работи с DVD+RW / DVD / VCR / приставки и много други

  Разширете възможностите си за гледане на филми, спортни събития, преки предавания и телевизионни канали на всяко място във вашия дом. Безжичната телевизионна връзка е подходяща за предаване на A/V съдържание от всички марки PayTV и Pay per View декодери, сателитни приемници, приставки, DVD плейъри, VCR и видеокамери.

 • Съвместим с повечето видеоустройства и марки

  Безжичната връзка използва стандартен SCART съединител и чинчове, които се използват и от почти всяка марка аудио/видео устройства.

 • Устройството може да работи в затворен шкаф

  Ако държите вашите аудио/видео устройства в шкаф, не можете да ги управлявате с нормално инфрачервено дистанционно устройство. Безжичното дистанционно устройство на Philips ви позволява да управлявате тези устройства дори през затворените вратички на шкафчетата, благодарение на радиопредавателя, който приема инфрачервените сигнали и ги преобразува в радиочестоти. На свой ред приемникът ги преобразува обратно в инфрачервени сигнали.

 • По-малко безпорядък и край на прокарването на кабели и пробиването на дупки

  2,4 GHz безжична връзка между приемника и предавателя означава, че не трябва да прокарвате кабели и да пробивате дупки в стените.

 • Безжичният сигнал преминава през стените и таваните

  Не е необходимо да купувате или наемате дублираща се A/V апаратура. Безжичната РЧ система разширява вашите възможности за гледане на DVD филми и вашите предпочитани сателитни или телевизионни канали на всяко място във вашия дом. С обхват до 30 м вътре в дома, тя предлага висококачествен видео и стерео аудио сигнал, независимо къде се намира вторият ви телевизор.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува