Безжична TV връзка

  Безжична TV връзка

  Споделете своите сателитни и абонаментни телевизионни канали

  Гледайте телевизионните си програми безжично на втория си телевизор. Можете да избирате между 2 устройства с едно натискане на бутон и не е необходимо да сменяте кабели.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Споделете своите сателитни и абонаментни телевизионни канали

без кабели

 • Гледайте всяко видеоустройство на втори телевизор

  Безжичната връзка използва стандартен SCART съединител и чинчове, които се използват и от почти всички модели аудио/видео устройства. Ако вашето устройство има един от тези стандартни съединители, той ще работи с безжичната връзка

 • Едновременно свързване на две устройства

  Лесен начин да превключвате всеки две устройства, без да трябва да преконфигурирате настройките на целия ваш домашен киносалон. Безжичната телевизионна връзка има два отделни входа, всеки със собствен SCART съединител, което ви позволява да свържете като източници едновременно две A/V устройства.

 • Работи с DVD+RW / DVD / VCR / приставки и много други

  Разширете възможностите си за гледане на филми, спортни събития, преки предавания и телевизионни канали на всяко място във вашия дом. Безжичната телевизионна връзка е подходяща за предаване на A/V съдържание от всички марки PayTV и Pay per View декодери, сателитни приемници, приставки, DVD плейъри, VCR и видеокамери.

 • Съвместим с повечето видеоустройства и марки

  Безжичната връзка използва стандартен SCART съединител и чинчове, които се използват и от почти всяка марка аудио/видео устройства.

 • Устройството може да работи в затворен шкаф

  Ако държите вашите аудио/видео устройства в шкаф, не можете да ги управлявате с нормално инфрачервено дистанционно устройство. Безжичното дистанционно устройство на Philips ви позволява да управлявате тези устройства дори през затворените вратички на шкафчетата, благодарение на радиопредавателя, който приема инфрачервените сигнали и ги преобразува в радиочестоти. На свой ред приемникът ги преобразува обратно в инфрачервени сигнали.

 • Достъп до две устройства чрез натискане на един бутон

  Няма нужда да разменяте кабелите при предавателя, за да гледате всяко видеоустройство на втория телевизор. Просто натиснете бутона за избор на източник, за да превключите входното устройство.

 • По-малко безпорядък и край на прокарването на кабели и пробиването на дупки

  2,4 GHz безжична връзка между приемника и предавателя означава, че не трябва да прокарвате кабели и да пробивате дупки в стените.

 • Безжичният сигнал преминава през стените и таваните

  Не е необходимо да купувате или наемате дублираща се A/V апаратура. Безжичната РЧ система разширява вашите възможности за гледане на DVD филми и вашите предпочитани сателитни или телевизионни канали на всяко място във вашия дом. С обхват до 30 м вътре в дома, тя предлага висококачествен видео и стерео аудио сигнал, независимо къде се намира вторият ви телевизор.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува