мониторен аксесоар

  мониторен аксесоар

  Довиждане на напрежението на очите и тялото!

  Супер-ергономичната основа предоставя на вашия LCD монитор с пълни ергономични функции. Той предлага най-удобното изживяване за вашите очи и тяло, като ограничава физическите ефекти от дългите часове работа пред вашия монитор.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Довиждане на напрежението на очите и тялото!

 • Изображение със завъртане на 90 градуса за портретен и пейзажен режим

  ScreenRotate позволява мониторът да се използва както в пейзажен, така и в портретен режим; за да промените ориентацията за по-добър изглед на избран документ или изображение, мониторът се завърта в желаната ориентация.

 • Регулируема височина на екрана за идеален ъгъл на гледане

  Регулируемата височина е способността на един монитор да се придвижва нагоре и надолу върху опората си и да се блокира в едно положение при достигане на желаната височина, осигурявайки удобен, индивидуално съобразен ъгъл на гледане, който пасва точно на ръста, теглото, телосложението и осанката на зрителя, облекчавайки възможното напрежение на очите или умората, които могат да възникнат след дълги часове работа с компютър.

 • Настройка на наклона и завъртането на екрана за идеален ъгъл на гледане

  Накланянето и въртенето на екрана е механизъм, вграден в опората, който позволява на монитора да се завърта и накланя назад или напред.

 • Удобно управление, подреждане, съхраняване и защита на кабелите

  Подреждането на кабелите е система, която поддържа спретнато работно място чрез организиране на кабелите, необходими за работата на дисплейно устройство.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува