Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Philips ShoqBox wireless portable speaker SB500B Bluetooth® Waterproof, shockproof Multi-colored lights

 • Бутон за режим SHOQ за изключително усилване

  Бутон за режим SHOQ за изключително усилване

  Пригответе се за ефекта SHOQ! Само с натискането на бутон ще активирате вградения режим SHOQ за директно увеличаване докрай на нивата на звука. Взривете покрива на партито и усетете адреналина от изключителното усилване! Пробийте шума на квартала без никакво дразнещо изкривяване – SB500 ви предоставя качествен звук и дълбоко въздействащи баси на всяко ниво на звука.

 • Експлозивни баси от два възбудителя и басови радиатора за тонколони

  Експлозивни баси от два възбудителя и басови радиатора за тонколони

  Целите тези експлозивни баси идват от два пълнообхватни възбудителя за тонколони и два бас радиатора на всеки край. Двата големи, широки, високоподвижни възбудителя подобряват въздействието на басите, максималното усилване и общата чистота на звука, докато двата басови радиатора предоставят допълнително усилване и дълбочина на басите.

 • Издръжливост при външни услови – здравина, удароустойчивост, водоустойчивост

  Издръжливост при външни услови – здравина, удароустойчивост, водоустойчивост

  Водоустройчива, удароустойчива и партиустойчива. SB500 би оцеляла при всякакви условия. Оценена по стандарта IPX7, тя може да бъде потопена под вода до 1 метър за 30 минути. Така че можете без проблем да я вземете със себе си под душа или на плажа. SB500 също оцеля тестовете в "зала за изтезания", доказвайки че и инциденти не биха предотвратили работата й.

 • Пуснете светлините! Разноцветните светодиоди пулсират в ритъм

  Пуснете светлините! Разноцветните светодиоди пулсират в ритъм

  Внесете светлина и усетете мощта на ударните ритми и блестящите светлини. Уникално конструираните разноцветни светодиоди пулсират в ритъма на музиката, оживявайки я, като добавят допълнително измерение към партито. Или вместо това танцувайте в тъмното – едно натискане на копчето и светлините са изгасени.

 • Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

  Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

  Bluetooth е технология за безжична комуникация на малки разстояния, която е едновременно стабилна и енергийно ефективна. Тя осигурява лесна безжична връзка с iPod/iPhone/iPad или други Bluetooth устройства, като смартфони, таблети и дори лаптопи. Сега можете да се наслаждавате на любимата си музика и на звука от филмите и игрите безжично и лесно – с тази тонколона.

 • Голяма изходяща мощност 30 W на тонколоната

  Проектирана за силни ритми на открити пространства, Philips ShoqBox SB500 излъчва мощни звуци от преносима Bluetooth тонколона. Направена от здрави, висококачествени персонализирани материали, ShoqBox предоставя невероятно висока обща изходна мощност от 30 W. С интеграцията на обработка на сигнал от следващо поколение, която следи и регулира сигнала за най-добрия звук по всяко време, SB500 ви предоставя динамични, мощни, всеобхватни звуци, които вдъхват живот във всяко парти на открито.

 • Вградената акумулаторна батерия не спира да дава енергия

  Слушайте музика с мощен звук – навсякъде и по всяко време. Вградената акумулаторна батерия ви позволява да се наслаждавате на любимата си музика без плетеницата от захранващи кабели и без неудобството да търсите електрически контакт. Слушате прекрасна музика, сега със свободата на пълната преносимост.

 • Вграден микрофон за разговори със свободни ръце

  С вградения микрофон тази тонколона може да работи и като високоговорител за вашия телефон. Когато ви позвънят, музиката се поставя на пауза и можете да говорите през високоговорителя. Без значение дали се обаждате у дома, или позвънявате на приятел по време на партито, и в двата случая резултатът е идеален.

 • Аудиовход за лесно свързване с повечето устройства

  Аудио входът позволява директно възпроизвеждане на аудио съдържание от портативни мултимедийни плейъри. Освен удоволствието да слушате любимата си музика с превъзходно качество на звука от аудио системата, Аудио входът е и изключително удобен, защото всичко, което трябва да направите, е да включите портативния си MP3 плейър в аудио системата.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува