Безжична тонколона SoundRing

  Безжична тонколона SoundRing

  Потопете се в естествения, поглъщащ звук

  Изпълнете стаята с възхитително естествен и обгръщащ звук. Безжичната тонколона Philips SoundRing SB3700/10 взема безжично музиката от вашия iPod Touch, iPhone, iPad или iTunes на компютъра - и изпълва с нея цялата стая. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Безжична тонколона SoundRing

Bluetooth®, Вграден микрофон за разговори, Акумулаторна батерия, 16 W SB3700/10 Търсене на подобни продукти

Потопете се в естествения, поглъщащ звук

Завладяващ звук

 • SoundRing – звук от всички посоки от едно компактно устройство

  SoundRing – звук от всички посоки от едно компактно устройство

  Високоговорител с неповторим дизайн, създаден да изпълва стаята със звук. С централна тръба за басите и четири мембрани с неодимови магнити и висока детайлност, две – излъчващи напред и две – настрани, той излъчва във всички посоки звук с прекрасна чистота, който изпълва цялата стая.

 • FullSound подобрява звуковите детайли, за богат и мощен звук

  FullSound подобрява звуковите детайли, за богат и мощен звук

  Фирмената технология FullSound на Philips използва цифрова обработка на сигнали от последно поколение, за да пресъздава музиката с висока вярност. Музикалното съдържание се анализира и оптимизира динамично, за да ви позволи да изпитате музиката с висока детайлност и топлота.

 • Аудио вход за лесно възпроизвеждане на музиката от портативни устройства

  Аудио вход за лесно възпроизвеждане на музиката от портативни устройства

  С една лесна връзка можете да се наслаждавате на музиката от вашите преносими устройства и компютри. Просто включете устройството към 3,5-мм аудио вход (порта AUDIO-IN) на тонколоната Philips. Връзката с компютър обикновено се осъществява чрез изхода за слушалки. Веднъж свързани, можете да слушате цялата си музикална колекция през превъзходната тонколона. Philips просто ви дава по-добър звук.

 • Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

  Тази тонколона поддържа стрийминг на музика през Bluetooth. С нея можете да слушате любимите си мелодии безжично, с висококачествен звук, през поддържащи Bluetooth устройства.

 • Вградена акумулаторна батерия за още по-добра преносимост

  За по-голямо удобство в същия елегантен стил, SoundRing може да се зарежда върху предоставената поставка. Просто сложете тонколоната върху поставката, за да се радвате на повече часове удоволствие от слушането.

 • Вграден микрофон за разговори със свободни ръце

  С вградения микрофон този високоговорител може да работи и като високоговорител за вашия телефон. Когато ви позвънят, музиката се поставя на пауза и можете да говорите през високоговорителя. Проведете бизнес разговор. Или позвънете на приятел по време на партито. И в двата случая резултатът е идеален.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува