Система за пълно почистване

  Система за пълно почистване

  Всичко необходимо за почистване на CD/DVD

  Редовното почистване на вашите CD и DVD дискове и плейърите удължава живота на дисковете и предпазва вашите плейъри. Редовното почистване на дисковете и лещата на плейъра осигурява и най-добра работа на вашето оборудване. Всичко за тази цел вече се предлага в един комплект. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Всичко необходимо за почистване на CD/DVD

Поддържайте оборудването си в отлично състояние

 • Гласови указания на 14 езика

  Гласови указания на 14 езика

  Гласовите указания от това лесно за използване ръководство за почистване на лещата на CD устройства ви напътства в процеса на почистване на един от включените 14 езика.

 • Система за безопасно сухо почистване

  Системата за сухо почистване премахва безопасно прах, частици и други замърсявания от лещите на лазерите на CD/DVD плейърите, поддържайки ги чисти и отлично работещи.

 • Микрофибърна възглавничка за почистване

  Тази почистваща възглавничка е направена от специален микрофибърен материал. Тя действа заедно с антистатичната почистваща течност, за да осигури безопасно почистване на дисковете ви и запазването им без прах и замърсявания.

 • Безопасно и лесно радиално почистване

  Почиствайте и предпазвайте дисковете си с това устройство за радиално почистване, което изчиства от дисковете праха, замърсяванията и частиците.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува