Флаш аудио плейър

  PlaysForSure

  Флаш аудио плейър

  Опростено управление

  Шик, надежден и ултраинтуитивен. GoGear SA9200 с 2GB* ви позволява без усилие да потънете в света на MP3 и WMA музиката, и да разглеждате снимки, благодарение на Sensory Touchpad SuperScroll. PlaysForSure гарантира, че GoGear ще работи с вашия компютър с Windows XP. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Опростено управление

 • MP3 и WMA възпроизвеждане

  MP3 и WMA възпроизвеждане

  Технологията на аудио компресиране позволява големите цифрови музикални файлове да се намалят до 10 пъти по размер, без да има значително влошаване на аудио качеството им. MP3 и WMA са два от форматите на компресиране, които ви позволяват да се радвате на цял един свят на цифрова музика на своя GoGear плейър. Изтегляйте MP3 или WMA песни от упълномощени музикални сайтове в Интернет или създайте свои собствени MP3 или WMA музикални файлове, като ги извлечете от своите аудио компактдискове и ги прехвърлите на своя плейър.

 • SuperScroll със сензорния тъчпад за бърза навигация през музиката

  Прегледайте за секунди лесно и без проблеми стотици песни наведнъж или една по една. Клавишът за преместване на курсора усеща движенията на пръста ви върху тъчпада и настройва скоростта на навигация през менютата и записаните песни. Буква с уголемен размер ви помага да се ориентирате къде точно се намирате в менюто, докато превъртате през песните и изпълнителите, така че да знаете кога точно да отпуснете пръста си върху тъчпада.

Вижте всички спецификации
 • Избягвайте прекомерната употреба на комплекта при сила на звука над 85 децибела, тъй като това може да увреди слуха ви.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува