Флаш аудио/видео плейър

  Флаш аудио/видео плейър

  Вашето видео в движение

  Потопете се в музика, филми и снимки с аудио и видео плейъра Philips с 3,5-инчов LCD дисплей. Гледайте видео от компютъра или закупено онлайн. Сега усилете вградените високоговорители за страхотен звук! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Вашето видео в движение

MP3, WMA , снимки и видео

 • Наслаждавайте се на музика във формати MP3 и WMA плюс FM тунер

  Наслаждавайте се на музика във формати MP3 и WMA плюс FM тунер

  Технологията на аудио компресиране позволява големите цифрови музикални файлове да се намалят до 10 пъти по размер, без да има значително влошаване на аудио качеството им. MP3 и WMA са два от най-популярните формати на компресиране, които ви позволяват да се радвате на цял един свят на цифрова музика на своето портативно устройство. Просто изтегляйте MP3 или WMA песни от упълномощени музикални сайтове в Интернет или създайте свои собствени, като ги извлечете от своите аудио компактдискове в MP3 или WMA файлове и ги прехвърлите на своето устройство. Нещо повече - можете да превключите на своето вградено цифрово FM радио с до 20 настроени станции, за повече възможности за музика.

 • Възпроизвеждайте видео във формат WMV, закупено онлайн или от вашата библиотека

  Възпроизвеждайте видео във формат WMV, закупено онлайн или от вашата библиотека

  Вашият плейър GoGear поддържа широко популярния WMV формат, а също и технологията управление на правата върху електронно съдържание (DRM) от Microsoft, която защитава видеоклиповете, закупени или наети онлайн. Използвайте WMP11, за да прехвърляте такова съдържание във вашия GoGear и да се радвате на видеоклиповете си в движение.

 • Зареждайте директно от компютъра през USB

  Зареждайте директно от компютъра през USB

  Зареждайте батерията на своя плейър GoGear бързо и лесно от компютъра си през USB. Като свържете плейъра си с компютъра с приложения кабел и следвате указанията на екрана, компютърът ви ще осигури за секунди зареждането на плейъра. Радвайте се на удобството да се отървете от отделното зарядно устройство.

 • SuperScroll™, за намиране на търсеното от вас по бърз и опростен начин

  SuperScroll™, за намиране на търсеното от вас по бърз и опростен начин

  Бутоните за търсене с двойно действие позволяват лесно управление на скоростта при преглеждане на големи библиотеки. Можете да изберете да се движите през вашия списък за изпълнение с по една песен или видео, или просто да натиснете и задържите малко по-силно, за да стигнете бързо чрез SuperScroll™ до желания от вас файл.

 • Малък, подходящ за носене и осигуряващ абсолютна преносимост

  Малък, подходящ за носене и осигуряващ абсолютна преносимост

  За върховна преносимост на музиката, плейърът Philips GoGear е готов за носене и готов за път. Лекото и свръхкомпактно устройство ви дава превъзходно качество на звука и истински портативно развлечение в движение.

 • 3,5-инчов цветен LCD дисплей за удобство при гледане

  3,5-инчов цветен LCD дисплей за удобство при гледане
Вижте всички спецификации
 • 1 GB = 1 милиард байта; наличният обем на паметта ще бъде по-малък.
 • Акумулаторните батерии имат ограничен брой цикли на зареждане и след това може да се наложи да бъдат сменени. Животът на батерията и броят цикли на зареждане варират в зависимост от използването и настройките.
 • Windows Media и логото на Windows са търговски марки или регистрирани търговски марки на Microsoft Corporation в Съединените щати и/или други страни.
 • Действителната скорост на пренос може да е различна в зависимост от операционната ви система и софтуерната конфигурация.
 • Поддържа изтегляне и абонаментни услуги, съвместими с WMA DRM10

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува