MP3 плейър

  Музиката става по-забавна

  Огромно забавление и невероятно миниатюрен, GoGEAR MiniDot се предлага в ярки цветове, за да избирате по свой вкус. Вградената щипка позволява да го носите като аксесоар, а светодиодните и звукови индикатори гарантират лесна навигация. FastCharge осигурява бързо зареждане. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Музиката става по-забавна

с малките размери и разнообразието от цветове

 • Радвайте се на до 6 часа възпроизвеждане на музика

  Радвайте се на до 6 часа възпроизвеждане на музика

  Танцувайте до безкрай в ритъма на джаза с вашия плейър GoGEAR. Вградената компактна акумулаторна батерия осигурява продължителна работа. Радвайте се на до 6 часа непрекъсната музика само с едно зареждане. Просто свържете плейъра към компютъра си чрез директната USB връзка, за да го заредите, без да използвате никакви кабели. Наистина е толкова лесно.

 • Бързо 6-минутно зареждане за 60 минути възпроизвеждане

  Бързо 6-минутно зареждане за 60 минути възпроизвеждане

  Понякога просто се нуждаете от компанията на вашия GoGEAR, докато пътувате между дома и офиса или бягате за здраве – но сте забравили да заредите плейъра си предишната вечер. Кажете сбогом на досадните и скучни пътувания в тишина, благодарение на функцията за бързо зареждане. Това интелигентно и удобно решение на Philips ви позволява да включите вашия GoGEAR в компютъра или в USB зарядно устройство само за 6 минути, в замяна на което получавате солидните 60 минути възпроизвеждане на аудио! Бързото зареждане работи, като използва много по-високи стойности на тока, за да даде на вашата литиево-йонна батерия мощността, от която се нуждае, за да ви пренесе в света на музиката на мига... и за дълго време.

 • Малък, цветен и стилен - като моден аксесоар

  Хвалете се с плейъра си GoGEAR и просто показвайте най-доброто в музиката си. Този MP3 плейър е малък, заоблен и изящен – точно както загатва и името му. Има вградена щипка за носене и се предлага в гама от вълнуващи цветове. Можете да го носите закрепен към чантата или дрехите, като моден аксесоар, винаги в готовност, когато ви потрябва.

 • Вградена щипка за удобно използване със свободни ръце

  Нищо не би могло да ви попречи. С лека конструкция и стабилна щипка, плейърът GoGEAR е интелигентно проектиран за защипване към дрехите ви, сигурно и със стил, което го прави идеален компаньон, когато сте в движение.

Вижте всички спецификации
 • Обем при 4 минути на песен и WMA кодиране 64 kbps.
 • Обем на паметта на базата на 4 минути на песен и 64 kbps WMA кодиране или 128 kbps MP3 кодиране.
 • Действителната скорост на пренос може да е различна в зависимост от операционната ви система и софтуерната конфигурация.
 • 1 GB = 1 милиард байта; наличният обем на паметта ще бъде по-малък.
 • Акумулаторните батерии имат ограничен брой цикли на зареждане и след това може да се наложи да бъдат сменени. Животът на батерията и броят цикли на зареждане варират в зависимост от използването и настройките.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува