MP4 плейър

  Превъзходно звуково изживяване

  Вземете вашия GoGEAR Azure и се наслаждавайте на превъзходен звук. Този плейър има Bluetooth® за безжично свързване с аудио устройства. Освен това има ярък и ясен дисплей за лесна навигация, както и продължително време за възпроизвеждане – за повече часове удоволствие от музиката. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Превъзходно звуково изживяване

с Bluetooth за безжично забавление с музиката

 • FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  Иновационната технология FullSound на Philips истински възстановява звуковите детайли на компресираната MP3 музика, като я обогатява и подобрява, така че напълно се потапяте в музиката - без никакви изкривявания. На базата на алгоритъм за обработка на аудио, FullSound съчетава всепризнатия опит на Philips във възпроизвеждането на музика и мощта на цифрова обработка на сигнали (DSP) от последно поколение. В резултат се получават по-пълни баси с повече дълбочина и въздействие, подобрена яснота на глас и инструменти и богати детайли. Преоткрийте своята MP3 музика с истински реалистичен звук, който ще докосне душата ви и ще раздвижи краката ви.

 • APE, FLAC, MP3 и WMA код без загуба за прецизен звук

  APE, FLAC, MP3 и WMA код без загуба за прецизен звук

  Вземете песните си на вашия GoGEAR плейър и се наслаждавайте на прецизен звук в цялата му пълнота, без загуба на отчетливост или детайли. Най-новите технологии на аудио компресиране могат да намалят размер на файловете с до десет пъти. Това се прави без да се влошава качеството на звука, като компресираните файлове се записват във формати MP3 и WMA. GoGEAR може да възпроизвежда APE, FLAC, MP3 и WMA файлове с поддръжка на кодеци без загуба, като осигурява качествено аудио и ви потапя в света на цифровата музика. Сега можете да изтегляте песни или да записвате ваши компактдискове, както и да ги прехвърляте на вашия GoGEAR за безкрайно забавление, докато сте в движение.

 • FM радио с RDS и 30 настроени станции за повече музикални опции

  FM радио с RDS и 30 настроени станции за повече музикални опции

  FM радио с RDS и 30 настроени станции за повече музикални опции.

 • Преглед на папки, за организиране и преглед на мултимедийни файлове, както на компютър.

  Преглед на папки, за организиране и преглед на мултимедийни файлове, както на компютър.

  Прегледът на папки е допълнителен изглед на директориите на плейъра GoGear, който ви позволява да гледате всички файлове на вашия плейър, както става в компютър. Като изберете преглед на папки, отварянето на всички поддържани файлове (т. е. музика, снимки или видеофилми) е лесно като да изберете файл и да натиснете "Пусни".

 • Възпроизвеждане до 35 часа музика или 6 часа видео

  Възпроизвеждане до 35 часа музика или 6 часа видео.

Вижте всички спецификации
 • Обем на паметта на базата на 4 минути на песен и 64 kbps WMA кодиране или 128 kbps MP3 кодиране.
 • 1 GB = 1 милиард байта; наличният обем на паметта ще бъде по-малък.
 • Действителната скорост на пренос може да е различна в зависимост от операционната ви система и софтуерната конфигурация.
 • Акумулаторните батерии имат ограничен брой цикли на зареждане и след това може да се наложи да бъдат сменени. Животът на батерията и броят цикли на зареждане варират в зависимост от използването и настройките.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува