Цифров MP3 видеоплейър

  Цифров MP3 видеоплейър

  Развлечения с превъзходен звук

  Цифровият аудио/видео плейър Philips GoGear SA5285BT с патентованата технология FullSound на Philips ви дава превъзходно качество на звука. Технологията Bluetooth осигурява съвършеното безжично развлечение в движение. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Развлечения с превъзходен звук

от FullSound и първокласни слушалки

 • Слушайте музика във формат MP3, WMA и AAC плюс FM радио

  Слушайте музика във формат MP3, WMA и AAC плюс FM радио

  Технологията на аудио компресиране позволява големите цифрови музикални файлове да се намалят до 10 пъти по размер, без да има значително влошаване на аудио качеството им. MP3, WMA и са най-популярните формати на компресиране, които ви позволяват да се радвате на цял един свят на цифрова музика на своето портативно устройство. Изтегляйте песни в тези формати от упълномощени музикални сайтове в Интернет или създайте свои собствени, като ги извлечете от своите аудио компактдискове в MP3, WMA или AAC файлове и ги прехвърлите на своя GoGear. Нещо повече - можете да превключите на своето вградено цифрово FM радио с до 20 настроени станции, за повече възможности за музика.

 • Възпроизвеждайте видео във формат WMV, закупено онлайн или от вашата библиотека

  Възпроизвеждайте видео във формат WMV, закупено онлайн или от вашата библиотека

  Вашият плейър GoGear поддържа широко популярния WMV формат, а също и технологията управление на правата върху електронно съдържание (DRM) от Microsoft, която защитава видеоклиповете, закупени или наети онлайн. Използвайте WMP11, за да прехвърляте такова съдържание във вашия GoGear и да се радвате на видеоклиповете си в движение.

 • Безжична технология Bluetooth за стерео звуков изход

  Безжична технология Bluetooth за стерео звуков изход

  Технологията Bluetooth дава възможност за лесна комуникация в движение с други Bluetooth устройства. Обогатете мобилните си мултимедийни развлечения с използване на Bluetooth слушалки, лесно и бързо споделяне на файлове от и към вашето устройство.

 • Слушалки с висока детайлност за прецизен звук

  Слушалки с висока детайлност за прецизен звук

  Проектирани по кривата на човешкото ухо, тези слушалки с ергономичен дизайн и изключителна шумоизолация излъчват по прецизен начин директни звукови вълни от високоговорителя към ушните тъпанчета при висока детайлност на звука.

 • QVGA цветен LCD дисплей 7,1 см (2,8") за превъзходно видео забавление

  QVGA цветен LCD дисплей 7,1 см (2,8") за превъзходно видео забавление

  Шикозният дисплей 7,1 см (2,8") на вашия плейър GoGear предлага разделителна способност QVGA за превъзходно качество на видеото и кристално ясно и реалистично изображение. При това можете лесно да се придвижвате в менюто за управление или да разглеждате мултимедийните си файлове, докато в същото време се забавлявате с музика и видео в движение.

 • Управление на възпроизвеждането едновременно с прегледа на библиотеката ви

  Управление на възпроизвеждането едновременно с прегледа на библиотеката ви

  Искате да имате контрол върху музиката в MP3 устройството си и в същото време да разглеждате мултимедийната библиотека? Вашият плейър GoGear ви позволява да се връщате в мултимедийната библиотека, за да разглеждате събраните музика, видео и снимки, дори когато сте в режим на възпроизвеждане на песен. Когато пожелаете да направите пауза, да пуснете или прескочите песен, просто натиснете бутона "Option" на плейъра и най-отгоре на екрана ще се появи малко меню за възпроизвеждане. Така вече можете с лекота да управлявате много задачи, без да се изгубите в навигацията между управлението на възпроизвеждането и различните папки на мултимедийната библиотека.

 • SuperScroll™, за намиране на търсеното от вас по бърз и опростен начин

  SuperScroll™, за намиране на търсеното от вас по бърз и опростен начин

  Бутоните за търсене с двойно действие позволяват лесно управление на скоростта при преглеждане на големи библиотеки. Можете да изберете да се движите през вашия списък за изпълнение с по една песен или видео, или просто да натиснете и задържите малко по-силно, за да стигнете бързо чрез SuperScroll™ до желания от вас файл.

 • Лесен и интуитивен потребителски интерфейс с показване на обложката на албума

  Лесен и интуитивен потребителски интерфейс с показване на обложката на албума

  Лесният и интуитивен потребителски интерфейс на GoGear се дължи на усъвършенствана технология за навигация. Той спомага за осигуряване не само на лесна и гладка навигация, но и на приятна работа с мултимедия, за чиято подготовка не е нужно много време. Интелигентните функции като тази за обложка на албума, която показва графичното оформление на обложката, вградено в музикалните файлове, ви дават възможност за по-богато изживяване - точно както в добрите стари времена бихте разглеждали обложката на компактдиска или грамофонната плоча, докато слушате музиката.

 • Зареждайте директно от компютъра през USB

  Зареждайте директно от компютъра през USB

  Зареждайте батерията на своя плейър GoGear бързо и лесно от компютъра си през USB. Като свържете плейъра си с компютъра с приложения кабел и следвате указанията на екрана, компютърът ви ще осигури за секунди зареждането на плейъра. Радвайте се на удобството да се отървете от отделното зарядно устройство.

 • Функции списък с песни в движение и изтриване

  Функции списък с песни в движение и изтриване

  Списъкът с песни в движение ви позволява да създавате списъци за изпълнение на своя GoGear по всяко време, в движение. Аналогично, функцията изтриване просто ви позволява да премахвате всички медийни файлове, които не искате да са на вашия плейър. Без да е нужно да разчитате на домашния си компютър за създаването на списъци за изпълнение и изтриване на файлове. Сега можете удобно да управлявате фонотеката си направо на своя GoGear – винаги и навсякъде.

 • FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  Иновационната технология FullSound на Philips истински възстановява звуковите детайли на компресираната MP3 музика, като я обогатява и подобрява, така че напълно се потапяте в музиката - без никакви изкривявания. На базата на алгоритъм за обработка на аудио, FullSound съчетава всепризнатия опит на Philips във възпроизвеждането на музика и мощта на цифрова обработка на сигнали (DSP) от последно поколение. В резултат се получават по-пълни баси с повече дълбочина и въздействие, подобрена яснота на глас и инструменти и богати детайли. Преоткрийте своята MP3 музика с истински реалистичен звук, който ще докосне душата ви и ще раздвижи краката ви.

 • Възпроизвеждане до 25 часа музика или 5 часа видео*

  Възпроизвеждане до 25 часа музика или 5 часа видео*

  Забравете за мъките с нуждата от непрекъснато зареждане на батерията на плейъра GoGear. Този издръжлив плейър ви дава възможност да се наслаждавате на любимата музика до невероятните 25 часа непрекъснато възпроизвеждане на музика или до 5 часа на видео - всичко това само с едно зареждане. Вече можете да седнете и цял ден да слушате музика или да гледате еквивалента на 2 филма от начало до край, където и да отидете.

Вижте всички спецификации
 • 1 GB = 1 милиард байта; наличният обем на паметта ще бъде по-малък.
 • Акумулаторните батерии имат ограничен брой цикли на зареждане и след това може да се наложи да бъдат сменени. Животът на батерията и броят цикли на зареждане варират в зависимост от използването и настройките.
 • Windows Media и логото на Windows са търговски марки или регистрирани търговски марки на Microsoft Corporation в Съединените щати и/или други страни.
 • Услугата BBC iPlayer се предлага само във Великобритания
 • Действителната скорост на пренос може да е различна в зависимост от операционната ви система и софтуерната конфигурация.
 • Поддържа изтегляне и абонаментни услуги, съвместими с WMA DRM10
 • От Philips

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува