Флаш аудио/видео плейър

  Флаш аудио/видео плейър

  Вашите музика и видео в движение

  Пригответе се за пълно забавление с цифровия аудио/видео плейър Philips GoGear SA5125. Яркият голям дисплей и интуитивният потребителски интерфейс ви позволяват с лекота да ползвате цялата своя музика, видео и снимки. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Вашите музика и видео в движение

 • Наслаждавайте се на музика във формати MP3 и WMA плюс FM тунер

  Наслаждавайте се на музика във формати MP3 и WMA плюс FM тунер

  Технологията на аудио компресиране позволява големите цифрови музикални файлове да се намалят до 10 пъти по размер, без да има значително влошаване на аудио качеството им. MP3 и WMA са два от най-популярните формати на компресиране, които ви позволяват да се радвате на цял един свят на цифрова музика на своето портативно устройство. Просто изтегляйте MP3 или WMA песни от упълномощени музикални сайтове в Интернет или създайте свои собствени, като ги извлечете от своите аудио компактдискове в MP3 или WMA файлове и ги прехвърлите на своето устройство. Нещо повече - можете да превключите на своето вградено цифрово FM радио с до 20 настроени станции, за повече възможности за музика.

 • Радвайте се на до 25 часа музика или 4 часа видео

  Радвайте се на до 25 часа музика или 4 часа видео

  Philips ви предлага забавление без край. Вашият MP4 видео плейър GoGEAR е снабден с компактна вградена акумулаторна батерия за продължителна работа. Радвайте се на до 25 часа музика или 4 часа видео с едно зареждане. Просто включете захранващия кабел, за да заредите плейъра – съвсем просто.

 • Зареждайте директно от компютъра през USB

  Зареждайте директно от компютъра през USB

  Зареждайте батерията на своя плейър GoGear бързо и лесно от компютъра си през USB. Като свържете плейъра си с компютъра с приложения кабел и следвате указанията на екрана, компютърът ви ще осигури за секунди зареждането на плейъра. Радвайте се на удобството да се отървете от отделното зарядно устройство.

 • Управление на възпроизвеждането едновременно с прегледа на библиотеката ви

  Управление на възпроизвеждането едновременно с прегледа на библиотеката ви

  Искате да имате контрол върху музиката в MP3 устройството си и в същото време да разглеждате мултимедийната библиотека? Вашият плейър GoGear ви позволява да се връщате в мултимедийната библиотека, за да разглеждате събраните музика, видео и снимки, дори когато сте в режим на възпроизвеждане на песен. Когато пожелаете да направите пауза, да пуснете или прескочите песен, просто натиснете бутона "Option" на плейъра и най-отгоре на екрана ще се появи малко меню за възпроизвеждане. Така вече можете с лекота да управлявате много задачи, без да се изгубите в навигацията между управлението на възпроизвеждането и различните папки на мултимедийната библиотека.

 • Функции списък с песни в движение и изтриване

  Функции списък с песни в движение и изтриване

  Списъкът с песни в движение ви позволява да създавате списъци за изпълнение на своя GoGear по всяко време, в движение. Аналогично, функцията изтриване просто ви позволява да премахвате всички медийни файлове, които не искате да са на вашия плейър. Без да е нужно да разчитате на домашния си компютър за създаването на списъци за изпълнение и изтриване на файлове. Сега можете удобно да управлявате фонотеката си направо на своя GoGear – винаги и навсякъде.

 • SuperScroll™, за намиране на търсеното от вас по бърз и опростен начин

  SuperScroll™, за намиране на търсеното от вас по бърз и опростен начин

  Бутоните за търсене с двойно действие позволяват лесно управление на скоростта при преглеждане на големи библиотеки. Можете да изберете да се движите през вашия списък за изпълнение с по една песен или видео, или просто да натиснете и задържите малко по-силно, за да стигнете бързо чрез SuperScroll™ до желания от вас файл.

 • Възпроизвеждайте видео във формат WMV, закупено онлайн или от вашата библиотека

  Възпроизвеждайте видео във формат WMV, закупено онлайн или от вашата библиотека

  Вашият плейър GoGear поддържа широко популярния WMV формат, а също и технологията управление на правата върху електронно съдържание (DRM) от Microsoft, която защитава видеоклиповете, закупени или наети онлайн. Използвайте WMP11, за да прехвърляте такова съдържание във вашия GoGear и да се радвате на видеоклиповете си в движение.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува