MP4 плейър

  Почувствайте вибрациите на сензационния звук

  Ярко оцветеният MP4 плейър GoGEAR Vibe с FullSound вдъхва живот на музиката и филмите, а с Philips Songbird можете да синхронизирате музиката и да се забавлявате. SafeSound предпазва слуха ви, а функцията FastCharge предлага бързо зареждане. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Почувствайте вибрациите на сензационния звук

Малък, цветен и готов да ви забавлява

 • FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  Иновационната технология FullSound на Philips истински възстановява звуковите детайли на компресираната MP3 музика, като я обогатява и подобрява, така че напълно се потапяте в музиката - без никакви изкривявания. На базата на алгоритъм за обработка на аудио, FullSound съчетава всепризнатия опит на Philips във възпроизвеждането на музика и мощта на цифрова обработка на сигнали (DSP) от последно поколение. В резултат се получават по-пълни баси с повече дълбочина и въздействие, подобрена яснота на глас и инструменти и богати детайли. Преоткрийте своята MP3 музика с истински реалистичен звук, който ще докосне душата ви и ще раздвижи краката ви.

 • SafeSound за максимална наслада от музиката без увреждане на слуха

  SafeSound за максимална наслада от музиката без увреждане на слуха

  Сега можете да се наслаждавате свободно и пълно на музиката си, без да се безпокоите от увреждане на слуха. Създаден от Philips, SafeSound постоянно анализира звуковото ниво на вашия MP3 плейър Philips GoGear и ви предупреждава, ако нивото и продължителността може да имат евентуални дълготрайни последствия върху слуха ви. Можете да предприемете съответни действия, като намалите силата на звука или оставите SafeSound автоматично да я регулира - без да се занимавате с настройки. Освен това, SafeSound предоставя преглед на продължителността на свирене за деня или за седмицата, за да можете да контролирате по-добре здравето на слуха си.

 • 4,6 см/1,8" пълноцветен екран за лесна, интуитивна навигация

  4,6 см/1,8" пълноцветен екран за лесна, интуитивна навигация

  4,6-cm/1,8" пълноцветен екран позволява лесна навигация в менюто за управление и в музикалните файлове на вашия плейър GoGEAR.

 • Радвайте се на до 20 часа музика или 4 часа видео

  Радвайте се на до 20 часа музика или 4 часа видео

  Philips ви предлага забавление без край. Вашият MP4 видео плейър GoGEAR има компактна, вградена акумулаторна батерия за продължителна работа. Радвайте се на до 20 часа музика или 4 часа видео с едно зареждане. Просто включете захранващия кабел, за да заредите плейъра – съвсем просто.

 • FM радио с RDS и 30 настроени станции за повече музикални опции

  FM радио с RDS и 30 настроени станции за повече музикални опции

  FM радио с RDS и 30 настроени станции за повече музикални опции.

 • Philips Songbird: една опростена програма за откриване, възпроизвеждане и синхронизиране

  Philips Songbird: една опростена програма за откриване, възпроизвеждане и синхронизиране

  Една опростена и лесна за употреба програма, включена в комплекта на вашия плейър GoGear. Philips Songbird ви дава възможност да откривате и възпроизвеждате всичката си мултимедия, и да я синхронизирате безпроблемно с вашия Philips GoGear. Нейните интуитивни и мощни функции за управление на музика ви позволяват да откривате нови изпълнители и музикални стилове директно в програмата чрез магазини, услуги и уеб сайтове за музика и мултимедия. Възпроизвеждайте своята фонотека, както и мултимедия от интернет, и синхронизирайте всичко безпроблемно от компютър на вашия Philips GoGear.

 • LikeMusic за списъци за изпълнение от песни, които звучат чудесно в комплект

  LikeMusic за списъци за изпълнение от песни, които звучат чудесно в комплект

  LikeMusic ви позволява да усетите повече от музиката, която обичате най-много - само с едно щракване! Не е нужно да сортирате цялата си фонотека или да чакате да ви осени прозрение. LikeMusic е патентован алгоритъм на Philips, който анализира песните във фонотеката, за да намери сходни музикални характеристики. Тези характеристики помагат на LikeMusic да създаде интелигентни списъци за изпълнение от песни, които просто звучат чудесно заедно. Само щракнете върху песен, която обичате, и натиснете иконата на LikeMusic – моментално се появява списък за изпълнение. Дайте му име и се радвайте на новия списък за изпълнение – или открийте отново песните – на компютъра или на плейъра GoGear.

 • Бързо 5-минутно зареждане за 90 минути възпроизвеждане

  Бързо 5-минутно зареждане за 90 минути възпроизвеждане

  Понякога просто се нуждаете от компанията на вашия GoGEAR, докато пътувате между дома и офиса или бягате за здраве – но сте забравили да заредите плейъра си предишната вечер. Кажете сбогом на досадните и скучни пътувания в тишина, благодарение на функцията за бързо зареждане. Това интелигентно и удобно решение на Philips ви позволява да включите вашия GoGEAR в компютъра или в USB зарядно устройство само за 5 минути, в замяна на което получавате солидните 90 минути възпроизвеждане на аудио! Бързото зареждане работи, като използва много по-високи стойности на тока, за да даде на вашата литиево-йонна батерия мощността, от която се нуждае, за да ви пренесе в света на музиката на мига... и за дълго време.

 • Преглед на папки, за организиране и преглед на мултимедийни файлове, както на компютър.

  Преглед на папки, за организиране и преглед на мултимедийни файлове, както на компютър.

  Прегледът на папки е допълнителен изглед на директориите на плейъра GoGear, който ви позволява да гледате всички файлове на вашия плейър, както става в компютър. Като изберете преглед на папки, отварянето на всички поддържани файлове (т. е. музика, снимки или видеофилми) е лесно като да изберете файл и да натиснете "Пусни".

Вижте всички спецификации
 • Акумулаторните батерии имат ограничен брой цикли на зареждане и след това може да се наложи да бъдат сменени. Животът на батерията и броят цикли на зареждане варират в зависимост от използването и настройките.
 • Обем на паметта на базата на 4 минути на песен и 64 kbps WMA кодиране или 128 kbps MP3 кодиране.
 • 1 GB = 1 милиард байта; наличният обем на паметта ще бъде по-малък.
 • Действителната скорост на пренос може да е различна в зависимост от операционната ви система и софтуерната конфигурация.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува