MP4 плейър

  Превъзходно звуково изживяване

  Танцувайте с музиката, която никога не е звучала толкова добре. MP4 плейърът GoGEAR има FullSound за изключителна чистота на звука, SafeSound за слушане без увреждане на слуха, 2,8" капацитивен сензорен екран за лесно използване и съраунд звук за филми, за по-широка звукова сцена. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Превъзходно звуково изживяване

Дори и в най-шумната среда

 • FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  Иновационната технология FullSound на Philips истински възстановява звуковите детайли на компресираната MP3 музика, като я обогатява и подобрява, така че напълно се потапяте в музиката - без никакви изкривявания. На базата на алгоритъм за обработка на аудио, FullSound съчетава всепризнатия опит на Philips във възпроизвеждането на музика и мощта на цифрова обработка на сигнали (DSP) от последно поколение. В резултат се получават по-пълни баси с повече дълбочина и въздействие, подобрена яснота на глас и инструменти и богати детайли. Преоткрийте своята MP3 музика с истински реалистичен звук, който ще докосне душата ви и ще раздвижи краката ви.

 • Слушалки с шумоизолация за минимизиране на околния шум

  Слушалки с шумоизолация за минимизиране на околния шум

  С шумоизолиращите слушалки вие чувате повече подробности от музиката при по-ниска сила, отколкото е възможно при нормалните слушалки. На базата на пълни проучвания на анатомията на канала на човешкото ухо, конструкцията с ъглова акустика на слушалките с шумоизолация създават идеално уплътнение между източника на звука и ушния канал, като така премахват нежелания фонов шум, като изпращат звука директно във вашите уши. Дори и при умерена сила на звука, вие пак можете да различавате детайлите на музиката без шумови смущения. Предлагат се уплътняващи тела в три размера, за най-добро прилягане.

 • SafeSound за максимална наслада от музиката без увреждане на слуха

  SafeSound за максимална наслада от музиката без увреждане на слуха

  Сега можете да се наслаждавате свободно и пълно на музиката си, без да се безпокоите от увреждане на слуха. Създаден от Philips, SafeSound постоянно анализира звуковото ниво на вашия MP3 плейър Philips GoGear и ви предупреждава, ако нивото и продължителността може да имат евентуални дълготрайни последствия върху слуха ви. Можете да предприемете съответни действия, като намалите силата на звука или оставите SafeSound автоматично да я регулира - без да се занимавате с настройки. Освен това, SafeSound предоставя преглед на продължителността на свирене за деня или за седмицата, за да можете да контролирате по-добре здравето на слуха си.

 • 2,8-инчов QVGA капацитивен сензорен екран за безпроблемна навигация

  2,8-инчов QVGA капацитивен сензорен екран за безпроблемна навигация

  GoGEAR Muse разсейва всяко съмнение относно удоволствието от развлекателното съдържание. Със своя капацитивен сензорен екран той ви дава пълен контрол върху музиката и филмите. Капацитивният екран е невероятно чувствителен, като ви позволява да използвате вашия GoGEAR Muse с жестове - с абсолютна лекота. Нещо повече, сензорният екран е проектиран да поддържа видимостта в различни условия на осветеност и да отблъсква частиците прах, за да ви даде още по-ясна картина на това, което гледате. GoGEAR Muse ви дава забавления с винаги кристално чист образ.

 • Слот за microSD карта за разширен обем на паметта

  Слот за microSD карта за разширен обем на паметта

  Малкото е красиво, що се отнася до мобилни устройства, но не и до капацитет на паметта. С плейъра GoGear можете да имате най-доброто от всичко, като просто поставите microSD карта. microSD картата ще се показва като втори сменяем диск, когато плейърът бъде свързан с компютър за лесен трансфер на файлове. Просто заредете картата с желаното съдържание и я поставете в плейъра. Можете да си купите до 32 GB карта, за да разширите паметта си, така че никога няма да се притеснявате, че ще ви свършат възможностите за забавление.

 • FM радио с RDS и 20 настроени станции за повече музикални опции

  FM радио с RDS и 20 настроени станции за повече музикални опции

  RDS (Radio Data System) е стандарт за комуникационен протокол, който позволява предаването на цифрова информация с FM радио излъчвания. FM радиоприемниците с RDS могат да показват тази полезна информация, която включва название на станцията, данни за програмата, заглавие и изпълнител на песента и др. Във всеки момент можете да заредите желаната станция като настроен канал във вашия плейър GoGear. С 20 настроени станции, които могат да бъдат съхранени, можете бързо да извиквате своите любими станции, без да е необходимо да настройвате ръчно честотите им всеки път.

 • Радвайте се на до 26 часа музика или 5 часа видео

  Радвайте се на до 26 часа музика или 5 часа видео

  Philips ви предлага забавление без край. Вашият плейър GoGEAR е снабден с компактна вградена акумулаторна батерия за продължителна работа. Радвайте се на до 26 часа музика или 5 часа видео с едно зареждане. Просто включете захранващия кабел, за да заредите плейъра – съвсем просто.

 • Персонализиране на звука за личен избор на звучене на музиката

  Персонализиране на звука за личен избор на звучене на музиката

  Sound Personalization от Philips е забавен и интуитивен начин да извлечете най-доброто от музиката си и да й се наслаждавате по начина, по който искате. Забравете за стандартните графични еквалайзери или ограничения избор на настройки, например джаз, рок и класика. Със Sound Personalization имате в ръка един стилен и иновативен сензорен екран, който позволява свободно управление на всеки аспект на възпроизвеждания звук. Сега можете да повишавате, адаптирате и създавате свои собствени звукови изживявания и да вдъхнете нов живот на своите песни.

 • LikeMusic за списъци за изпълнение от песни, които звучат чудесно в комплект

  LikeMusic за списъци за изпълнение от песни, които звучат чудесно в комплект

  LikeMusic ви позволява да усетите повече от музиката, която обичате най-много - само с едно щракване! Не е нужно да сортирате цялата си фонотека или да чакате да ви осени прозрение. LikeMusic е патентован алгоритъм на Philips, който анализира песните във фонотеката, за да намери сходни музикални характеристики. Тези характеристики помагат на LikeMusic да създаде интелигентни списъци за изпълнение от песни, които просто звучат чудесно заедно. Само щракнете върху песен, която обичате, и натиснете иконата на LikeMusic – моментално се появява списък за изпълнение. Дайте му име и се радвайте на новия списък за изпълнение – или открийте отново песните – на компютъра или на плейъра GoGear.

Вижте всички спецификации
 • Обем при 4 минути на песен и WMA кодиране 64 kbps.
 • Обем на паметта на базата на 4 минути на песен и 64 kbps WMA кодиране или 128 kbps MP3 кодиране.
 • Действителната скорост на пренос може да е различна в зависимост от операционната ви система и софтуерната конфигурация.
 • 1 GB = 1 милиард байта; наличният обем на паметта ще бъде по-малък.
 • Акумулаторните батерии имат ограничен брой цикли на зареждане и след това може да се наложи да бъдат сменени. Животът на батерията и броят цикли на зареждане варират в зависимост от използването и настройките.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува