MP4 плейър

  Превъзходно звуково изживяване

  Потопете се в удивителен звук с MP4 плейъра Philips GoGEAR Ariaz, SA4ARA16KF с FullSound. И се наслаждавайте на музиката с пълна сила без страх от увреждане на слуха - благодарение на SafeSound. Откривайте и синхронизирайте цяла една вселена от музика със Songbird. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Превъзходно звуково изживяване

И забавление с цялата мултимедия, която може да се побере в него

 • FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  Иновационната технология FullSound на Philips истински възстановява звуковите детайли на компресираната MP3 музика, като я обогатява и подобрява, така че напълно се потапяте в музиката - без никакви изкривявания. На базата на алгоритъм за обработка на аудио, FullSound съчетава всепризнатия опит на Philips във възпроизвеждането на музика и мощта на цифрова обработка на сигнали (DSP) от последно поколение. В резултат се получават по-пълни баси с повече дълбочина и въздействие, подобрена яснота на глас и инструменти и богати детайли. Преоткрийте своята MP3 музика с истински реалистичен звук, който ще докосне душата ви и ще раздвижи краката ви.

 • SafeSound за максимална наслада от музиката без увреждане на слуха

  SafeSound за максимална наслада от музиката без увреждане на слуха

  Сега можете да се наслаждавате свободно и пълно на музиката си, без да се безпокоите от увреждане на слуха. Създаден от Philips, SafeSound постоянно анализира звуковото ниво на вашия MP3 плейър Philips GoGear и ви предупреждава, ако нивото и продължителността може да имат евентуални дълготрайни последствия върху слуха ви. Можете да предприемете съответни действия, като намалите силата на звука или оставите SafeSound автоматично да я регулира - без да се занимавате с настройки. Освен това, SafeSound предоставя преглед на продължителността на свирене за деня или за седмицата, за да можете да контролирате по-добре здравето на слуха си.

 • Вграден високоговорител за забавления с мощен звук

  Вграден високоговорител за забавления с мощен звук

  Пътувайте с вашия плейър GoGEAR и нека ви забавлява с мощен звук. Плейърът има вграден високоговорител, мощен и прецизен, за да се наслаждавате и споделяте сензационното изживяване с музиката и филмите – навсякъде и по всяко време. С него забравяте неудобствата от свързването на външни високоговорители, за да се радвате на още по-възхитително удоволствие от споделянето. С GoGEAR откривате удоволствието от развлеченията.

 • Пълноцветен екран 6,1 см (2,4") за видео с фантастично качество

  Пълноцветен екран 6,1 см (2,4") за видео с фантастично качество

  6,1-см (2,4") екран с висока разделителна способност на вашия GoGEAR Ariaz предлага видео с отлично качество и отчетлив, жив образ. В съчетание с пълноцветно меню, големият екран позволява лесна навигация в мултимедийните файлове, за да получите пълно, завършено мултимедийно изживяване в движение.

 • Радвайте се на до 26 часа музика или 5 часа видео

  Радвайте се на до 26 часа музика или 5 часа видео

  Philips ви предлага забавление без край. Вашият плейър GoGEAR е снабден с компактна вградена акумулаторна батерия за продължителна работа. Радвайте се на до 26 часа музика или 5 часа видео с едно зареждане. Просто включете захранващия кабел, за да заредите плейъра – съвсем просто.

 • FM радио с RDS и 30 настроени станции за повече музикални опции

  FM радио с RDS и 30 настроени станции за повече музикални опции

  FM радио с RDS и 30 настроени станции за повече музикални опции.

 • Записване на реч, за да си водите бележки или записвате всичко и по всяко време

  Записване на реч, за да си водите бележки или записвате всичко и по всяко време

  Записът на глас превръща вашия плейър GoGear в удобен диктофон. Освен че слушате музика или радио, можете да си записвате бележки или напомняния за работа или училище, да записвате списъци за покупки и телефонни номера, а дори и текст на песни. Като натиснете бутона за запис и говорите към вградения микрофон, гласовите съобщения се компресират и записват във вградената вътрешна памет. Записът на глас ви осигурява лесно преносим рекордер за глас, който ви дава възможност да записвате всичко, по всяко време и навсякъде!

 • LikeMusic за списъци за изпълнение от песни, които звучат чудесно в комплект

  LikeMusic за списъци за изпълнение от песни, които звучат чудесно в комплект

  LikeMusic ви позволява да усетите повече от музиката, която обичате най-много - само с едно щракване! Не е нужно да сортирате цялата си фонотека или да чакате да ви осени прозрение. LikeMusic е патентован алгоритъм на Philips, който анализира песните във фонотеката, за да намери сходни музикални характеристики. Тези характеристики помагат на LikeMusic да създаде интелигентни списъци за изпълнение от песни, които просто звучат чудесно заедно. Само щракнете върху песен, която обичате, и натиснете иконата на LikeMusic – моментално се появява списък за изпълнение. Дайте му име и се радвайте на новия списък за изпълнение – или открийте отново песните – на компютъра или на плейъра GoGear.

 • Преглед на папки, за организиране и преглед на мултимедийни файлове, както на компютър.

  Преглед на папки, за организиране и преглед на мултимедийни файлове, както на компютър.

  Прегледът на папки е допълнителен изглед на директориите на плейъра GoGear, който ви позволява да гледате всички файлове на вашия плейър, както става в компютър. Като изберете преглед на папки, отварянето на всички поддържани файлове (т. е. музика, снимки или видеофилми) е лесно като да изберете файл и да натиснете "Пусни".

Вижте всички спецификации
 • Обем на паметта на базата на 4 минути на песен и 64 kbps WMA кодиране или 128 kbps MP3 кодиране.
 • 1 GB = 1 милиард байта; наличният обем на паметта ще бъде по-малък.
 • Действителната скорост на пренос може да е различна в зависимост от операционната ви система и софтуерната конфигурация.
 • Акумулаторните батерии имат ограничен брой цикли на зареждане и след това може да се наложи да бъдат сменени. Животът на батерията и броят цикли на зареждане варират в зависимост от използването и настройките.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува