Флаш аудио плейър

  Флаш аудио плейър

  Вашата цифрова музика в движение

  Слушайте в движение музика във формат MP3 и WMA с аудио плейъра Philips. Той се предлага по желание с цветни предни панели, които да съответстват на вашия личен стил. Слушайте музика през целия ден с една батерия тип AAA. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Вашата цифрова музика в движение

със сменяеми предни панели

 • Възпроизвеждайте MP3, WMA или DRM музика от абонаментни услуги

  Възпроизвеждайте MP3, WMA или DRM музика от абонаментни услуги

  Вашият плейър GoGear поддържа последната технология Digital Rights Management (DRM) на Windows Media от Microsoft, която му позволява да разпознава и възпроизвежда музика, закупена или абонирана от онлайн аудио услуги с използване на същата технология. А можете и да създавате свои собствени MP3 или WMA музикални файлове, като ги извлечете от своите аудио компактдискове и ги прехвърлите на своя плейър, за да се насладите на огромната вселена от предлагана цифрова музика.

 • Записване на реч, за да си водите бележки или записвате всичко и по всяко време

  Записване на реч, за да си водите бележки или записвате всичко и по всяко време

  Записът на глас превръща вашия плейър GoGear в удобен диктофон. Освен че слушате музика или радио, можете да си записвате бележки или напомняния за работа или училище, да записвате списъци за покупки и телефонни номера, а дори и текст на песни. Като натиснете бутона за запис и говорите към вградения микрофон, гласовите съобщения се компресират и записват във вградената вътрешна памет. Записът на глас ви осигурява лесно преносим рекордер за глас, който ви дава възможност да записвате всичко, по всяко време и навсякъде!

 • Бързо изтегляне от компютъра ви по USB 2.0*

  Бързо изтегляне от компютъра ви по USB 2.0*

  Прехвърлянето на големи музикални и видео файлове с данни на висока скорост от компютъра към портативния ви MP3 плейър или MP3 видео плейър вече е като детска игра благодарение на USB 2.0 устройството, приложено към плейъра ви. Само го свържете към USB 2.0 порт на компютъра с предвидения за целта кабел, за да започне този бърз процес. И музиката е готова веднага да тръгне навсякъде с вас.

 • Малък, подходящ за носене и осигуряващ абсолютна преносимост

  Малък, подходящ за носене и осигуряващ абсолютна преносимост

  За върховна преносимост на музиката, плейърът Philips GoGear е готов за носене и готов за път. Лекото и свръхкомпактно устройство ви дава превъзходно качество на звука и истински портативно развлечение в движение.

 • Насладете се на възпроизвеждане на музика до 10 часа*

  Насладете се на възпроизвеждане на музика до 10 часа*

  Издръжливостта на батерията се изразява в 10 часа непрекъснато изпълнение на музика или слушане на FM радио - само с едно зареждане.

 • Plug and Play данни

  Plug and Play данни

  Функцията Plug and Play ви позволява да прехвърляте с лекота файлове с музика, снимки, видео и данни от компютъра в музикалния плейър. Просто свържете своя плейър GoGear MP3 или MP3 видеоплейър с приложения кабел. Компютърът автоматично разпознава плейъра като сменяемо устройство с флаш памет, което ви позволява лесно да плъзгате и пускате файлове с Windows Explorer или Apple Macintosh. Сега всичко, което трябва да направите, е да зареждате своя GoGear с музика и данни в движение, всеки ден.

 • Еквалайзер за оптимизиран звук, подходящ за вашия стил музика

  Еквалайзер за оптимизиран звук, подходящ за вашия стил музика

  GoGear плейърите с еквалайзер използват технологиите, за да задават автоматично оптималния баланс на звуковите честотите за избрания музикален стил. Независимо дали слушате джаз, рок или поп, използването на зададената настройка на еквалайзера ви позволява да се радвате на оптималния звук за този музикален стил.

 • Слушалки с УКВ радио за използване с всякакъв портативен аудио плейър

  Възползвайте се от удобството да слушате навсякъде любимите си УКВ радиостанции, без да е нужно да носите портативен аудио плейър с УКВ тунер. Комбинирането на слушалки с тунер ви дава възможност да слушате УКВ музика. Но можете да изключите радиото и просто да ги включите в портативния си аудио плейър, за да се наслаждавате на собствената си музика. Разполагайте с до 15 часа непрекъснато слушане на УКВ музика благодарение на сменяемата батерия за часовник.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува